Waarom zijn zoveel mensen alleen? Het lijkt wel of de wereld tegenwoordig steeds meer uit singles bestaat dan uit koppels.

Het is super fijn om in een gelijkwaardige relatie te zijn. We zijn het allemaal waard om een geweldige partner te hebben. We zouden ook eigenlijk allemaal een geweldige en liefdevolle partner moeten hebben in dit leven. Dat is ook het leven!

Toch zjin er heel veel mensen zonder partner. Miljoenen mensen over de gehele wereld zelfs.

Dus is het echt niet raar om als single door het leven te gaan. De beste relatie die je kunt hebben is ten eerste met jezelf.
De reden waarom zo veel mensen nu single zijn is omdat veel mensen steeds spiritueler worden en een niet-ziele-relatie nu eenmaal geen voldoening (meer) voor ons geeft. Dat is niet wat we willen. We willen niet zomaar iemand om maar niet alleen te hoeven zijn. Kijk maar om je heen. Dat brengt echt geen geluk.
We zoeken naar een echte soulmate. Iemand waarmee we een verbinding voelen. Iemand waarmee we kunnen groeien en waarbij we volledig onszelf kunnen zijn.
Iemand die de sleutels heeft die op onze sloten passen.
Iemand waarbij we ons meest authentieke en waarachtige zelf kunnen zijn.

In de tussentijd werken spirituele mensen (al dan niet gewild) aan eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Als een huwelijk binnenin hen zelf. Totdat ze helemaal compleet zijn. Dan kunnen ze een andere complete ziel ontmoeten. Ze hebben hun innerlijk werk gedaan. Want je kunt niet als een halve ziel een andere halve ziel ontmoeten. Twee helften worden niet één, twee helften blijven twee incomplete helften.
Als je nu single bent, maak je dan vooral geen zorgen. Als er nu even geen levenspartner in je leven is, heb je nu de kans om volledig in verbinding te zijn met jezelf en je eigen identiteit. Werk rustig verder aan je eigen compleetheid. Laat verwachtingen en kalenders varen. De energie van liefde werkt niet zo en komt niet op commando.
Je hebt nu de kans om te leren volledig van jezelf te houden en te weten te komen wat precies voor jou belangrijk is in een volgende relatie. Je hebt nu de kans om patronen te doorbreken en wonden te helen.

Kijk om je heen. Koppels die daadwerkelijk zielsgelukkig met elkaar zijn, kwamen elkaar gewoon tegen. Als door een Goddelijk plan. Zo werkt het met ziele-liefdes. Je kunt alleen maar verliezen wat niet bij je hoort. Hoe meer jij focust op al jouw eigenschappen, hoe meer compleet jij wordt en hoe meer je mensen als vanzelf aan zult trekken. Als een reflectie van jouw mooie zelf 
_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp