** Pssstt… wacht niet… it’s a trap! **
 
Er zijn heel veel mensen die aan het wachten zijn totdat ze vooruitkomen in het leven.
Wachten op de shift naar de 5e dimensie… wachten op de grote liefde… wachten tot er een smak geld uit de heldere hemel komt vallen… wachten, wachten, wachten.
Dagen en nachten. Tot het gaat komen…. Het grote Geluk!
 
Maar wachten is valkuil. It’s a trap!
 
Het grote geheim is namelijk dat alles komt wanneer jij er klaar voor bent.
Wanneer je weet hoe je je energie beheerst, je zelfbeeld verandert, weet te shiften naar ‘de persoon die al heeft of al is’ en jij dus een vibrationele ‘match’ bent met hetgeen je wenst. Dan komt het.
Maar het komt niet als je wacht. Het is de grootste valkuil die er is.
Wachten is een zeer passieve energie en creërt nog meer wachten. Je projecteert alles in de toekomst en dat wat je wenst is nooit hier en nu, maar altijd ver voor je uit.
 
Als jij genoeg zelfliefde hebt en je zelfbeeld is helemaal ok en je vindt jezelf het leukste mens op aarde… dan vinden mensen dat ook van jou. Het boeit je dan ook niet als iemand dat niet vindt. Geloof me, de potentiële geliefdes komen out of the blue ergens je leven binnen.
Als jij niet meer in tekorten denkt of leeft en weet dat dit Universum overvloedig is en afstemt op overvloed, dan stroomt geld altijd. Het kan niet anders.
Als jij werkt aan het leven vanuit een hoger bewustzijn, vanuit de 5D tijdlijn, dan zul je langzamerhand verdwijnen achter de sluiers van bewustzijn. Mensen in een lager bewustzijn zullen je nauwelijks nog opmerken, laat staan dat je ze aantrekt.
De weg van onze ziel is leren om zo krachtig te worden op elk gebied dat we automatisch aantrekken dat wat we wensen en tegelijkertijd totaal onthecht zijn van de uitkomst.
 
Laat daarom alle data en tijden waarop iets ‘zou moeten gebeuren’ maar los en werk aan je doelen. Werk aan je ascensie. Werk aan je zielsgroei. We zullen het zelf moeten doen.
Jij zult het zelf moeten doen.
 
Als je wacht, wacht je tot Sint Juttemis. Het brengt je in een staat van verveeldheid en frustratie.
In plaats daarvan: werk jezelf omhoog naar het volgende bewustzijnsniveau en make it happen!
Jij bent het waar je op wacht!
 
Namasté,
Ira
× Stuur een Whatsapp