Over mij en mijn retraites

Ik, Ira, begeleid de reizen. Ik reis persoonlijk altijd naar de mystieke plekken of krachtplekken in de wereld om mijzelf weer op te laden en nieuwe energie en inspiratie op te doen.
Op krachtplekken en portalen ervaar je een hogere frequentie, een andere dimensie en je komt daarom snel tot transformatie, heling of activatie. De retraites werken daarom energetisch nog even door.

Ik heb 18 jaar ervaring in de reisbranche in binnen- en buitenland. Daarbij ben ik enorm bereisd. Ik heb vaak in rare landen gereisd, alleen als vrouw. Ik spreek redelijk wat talen, waaronder vloeiend Engels, Duits, Turks. Verder spreek ik redelijk Bosnisch/Kroatisch/Servisch, Frans, Portugees en een beetje Hindi. Met mijn handen spreek ik alle talen:-)

Spirituele schatkist

Als bewandelaar van het pad Hyperboreïsche wijsheden., de hoogst mogelijke wijsheid, heb ik een enorme spirituele schatkist, waarbij ik als je wilt, kan blijven delen op bewustzijns-, holistisch, spiritueel, mystiek, metafysisch en paranormaal gebied. Hoeveel ik daaruit deel, hangt af van jou. Hoe meer je aankunt, hoe meer spirituele transmissies je ontvangt. Mijn spirituele retraites hebben thema’s, zodat je kunt voelen of het onderwerp je aanspreekt.

Omdat ik een voorloper ben hebben mijn reizen altijd super gave en unieke workshops en meditaties en ga ik naar plekken waar anderen meestal niet komen. Ik scout in mijn vrije tijd dan ook naar mooie en unieke plekjes.
Ik wil jou heel graag bewust maken en kennis laten maken met de ongelooflijke krachten van jouw eigen geest. Je hebt superpowers! Daar gaan we mee aan de slag tijdens mijn retraites. Ik introduceer in je remote viewing, mentale projectie en hoe je meester kunt worden over tijd en ruimte.

Het is mijn taak om in de groepsretraites de hoogst mogelijke frequentie te bewaken, maar binnen een groep zijn er soms wel meerdere lagen van bewustzijn.

Sommige retraites zijn voor iedereen, dus ook voor de beginner op spiritueel gebied, maar er zijn ook retraites bij de ‘advanced‘ zijn, dus voor de ervaren spirituele reiziger en als het advanced is, dan wordt dit erbij vermeld.

Sommige retraites bij de Bosnische Piramides doe ik samen met mijn geliefde Petr, waarbij we soms onze eigen gang gaan en soms aansluiten bij zijn groep.

× Stuur een Whatsapp