Laten we het eens hebben over iets waar we allemaal mee te maken krijgen, waar niemand graag over praat en waar de meeste mensen zelfs heel bang voor zijn. 

De dood. 

Onvermijdelijk. Maar… gezien de hoge oversterfte in Nederland  en nu de hartaanvallen en hartaandoeningen met hoge snelheid toenemen, mensen met bosjes ‘plotseling’ overlijden en je geen idee hebt hoe lang je nog hebt, moeten we het hierover hebben.

Deze post is dan ook het beste wat ik nog kan bijdragen.

Niemand weet precies wat er gebeurt na de dood. Er zijn alleen verklaringen van persoonlijke bijna doodervaringen en regressiesessies en ‘Life in between Lives’.

Afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over de vele reïncarnatie sessies die ik heb gegeven, waarvan nu eigenlijk pas de puzzelstukjes op hun plaats vallen en ik heb veel geluisterd naar bijna dood ervaringen.

Ik zie hierin een patroon.

Daarom: bereid je voor op de dood nu je dit bij het volle bewustzijn kunt doen en deel dit eventueel met de mensen om je heen. 

Vraag jezelf af waar in het leven je de overtuiging hebt gekregen dat we omhoog naar de hemel gaan na de dood en wie ons dit ingeprent heeft.

Niets is waar. Daar valt niets aan te geloven, je hoeft je alleen maar te verdiepen in oude geschriften, de metafysische diepere betekenis te zien en de verbanden te leggen.

Opa is geen sterretje in de hemel.

We worden niet beloond voor het braaf zijn op planeet aarde zoals we Sinterklaaskadootjes krijgen als we zoet zijn geweest.

Wij reïncarneren contant om ‘zgn’

lessen te leren en om karma uit te werken. We herinneren ons alleen onze vorige levens niet, dus dit gaat niet samen. Sommige kinderen herinneren het zich wel maar de herinnering vervaagt al snel, zeker als de ouders er geen aandacht aan besteden of het kind naar een psycholoog brengen.

Een goede voorbereiding op de dood is essentieel, want je weet niet wanneer de laatste dag is.

Dit is wat me duidelijk is geworden:

  1. Je verlaat je lichaam. Je blikt je terug op je leven waarbij er een levensfilm is en je zelf kijkt naar alle momenten van schuld, schaamte, mooie momenten etc.
  2. Daarna is er een voor jou speciaal aangepaste ontmoeting in bet hiernamaals: geloofde je in Jezus, dan staat Jezus op je te wachten, was het Krishna, dan zie je Krishna. Je ziet spirituele gidsen of engelen. Had je moeite met het overlijden van je moeder, dan zie je je moeder etc. Dit is alleen niet echt, dit is een virtuele realiteit, waarbij de archonten (wezens die de aarde beheeesen vanuit niet-stoffelijk niveau) zich maskeren ‘als’ en je bombarderen met Liefde of met schuldgevoel na het zien van jouw levensfilm, met maar één doel: om je de tunnel van het licht in te krijgen. Archonten kennen jou beter dan jijzelf en hebben alle informatie over jou.
  3. Ga je de tunnel van het licht in, dan is er geen weg meer terug. Je gaat niet naar een hemel. Je blijft wellicht even in dat licht, wat heel mooi is en fijn voelt, maar waarna je gerecycled wordt en weer naar de Aarde gezogen wordt, in een nieuw lichaam, in een nieuw leven. 
  4. Mensen met een bijna dood ervaring hebben vaak een prachtige, transformerende ervaring die dient als een soort marketing voor ons op aarde, zodat we ons onderscheidingsvermogen uitzetten als we overgaan.  Ze krijgen vaak een opdracht: ‘Vertel iedereen over hoe het hier is’. 
  5. Wil je niet terug naar de Aarde, vermijd dan dat licht. Neem eerst je tijd om goed te voelen wat voor jou klopt.
  6. Doe zolang je nog leeft, zelf een life recap, en schoon op, haal energie terug van gebeurtenissen en betrokken personen in je leven, zodat je niet uit schuldgevoel je laat verleiden tot weer een onmiddellijke reïncarnatie als je dat niet wilt. Je weet wat je te wachten staat en bent voorbereid.
  7. Leer Lucide te dromen. Hoe meer lucide in je leven, hoe meer alert je bent in het hiernamaals.
  8. Leer je voortschrijdende inzicht en onderscheidingsvermogen te gebruiken. Stel hardop vragen voor je iets als waarheid aanneemt. Je bewustzijn zal dit ook doen na de dood.
  9. Weet wat je zwaktes zijn, zodat je ook weet waar je astrale ontmoetingen die je hebt, je eventueel mee kunnen  verleiden. Ben je altijd zoekend naar liefde, dan bezwijk je hoogstwaarschijnlijk voor de Love Bomb die op je afgevuurd wordt.
  10. De matrix houdt niet op bij off-grid leven en de TV uitzetten. De matrix gaat door ook na de dood en in alle lagen en alle dimensies van deze constructie. 

#foreverconscious

× Stuur een Whatsapp