** Er gebeurt veel….**

Er gebeurt momenteel heel veel in de wereld. Elke nieuwe dag. Omdat de Schumann resonantie, de trilling van de Aarde steeds hoger wordt, een proces dat niet meer te stoppen is, gaat de tijd steeds sneller en gebeurt er heel veel op een dag. Alles wat lang verborgen was komt aan het daglicht.

Daarbij ontdek je dat niets is wat het leek dat het is!

We bewandelen allemaal individueel en collectief dit spirituele pad van Bewustzijnsverhoging.
Het is daarbij belangrijk dat we naar binnen blijven keren en blijven voelen wat waarheid is.
Want als je voelt, voel je wat resoneert, wat klopt en kom je bij de waarheid.

Waarheid is geen theorie. Waarheid is waarheid.

Als je de waarheid ontdekt over wat er echt gaande is in de wereld, zul je eerst in een shock belanden, in afgrijzen. Dat is de mentale transformatie. Maar als je daardoor heen gaat, de tijd neemt om in te voelen, om de verbinding te maken met onze Creator en jezelf beter leert kennen dan komt er een moment dat je uit deze 3D matrix wilt breken.

Als je dan ontdekt welke enorme spirituele krachten je hebt, dan wordt waarheid een zegen en begrijp je ook dat waarheid aan het daglicht moet komen, dat het niet meer verborgen mag blijven. Dat er licht en liefde op mag schijnen, zodat het kan transformeren. Dat is de spirituele transformatie. Je kunt manifesteren, je kunt telepatisch contact maken, je kunt vragen om de weg en de waarheid bij jouw gidsen en jouw Creator.

Deze intense periode is jouw uitdaging voor een enorme persoonlijke groei. Als je je meer en meer bewust wordt, dan kun je op jouw eigen manier gaan bijdragen aan een veel betere wereld.
Ik ben iemand die actiegericht is, die de waarheid naar buiten brengt omdat de hoge trilling niet me meer toestaat om mensen nog langer in leugens te laten geloven.
Een ander channelt boodschappen.
Een ander doet iets aan liefdadigheid in deze roerige tijden.
Weer een ander initieert prachtige groepsmeditaties om licht neer te zetten.

Wat je ook doet, het is in ieder geval niet meer de tijd om te doen alsof de wereld nog steeds de wereld is van vorig jaar en om door te gaan met je leven zoals je altijd deed, omdat je dan een enorme kans voor persoonlijke groei mist. De wereld wordt niet meer hetzelfde.

Maar een betere wereld creëren we met elkaar.

#thegreatawakening
#darktolight
#foreverconscious

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp