Heel vaak denken we iemand te zijn, maar is het enkel ons ego die van zich laat horen. Wie wij werkelijk zijn, is een Goddelijk spiritueel wezen in een aards lichaam.
Heel veel religies en tradities zijn erop gericht om dat ego te elimineren maar juist met dat ego kunnen we deze driedimensionale aardse wereld leren te beheersen.

Bewustwording van je ware Goddelijke aard geeft je vertrouwen. Wanneer je spiritueel gezien ‘wakker’ wordt en beseft dat niemand verantwoordelijk is voor jouw leven, dat niemand anders jouw leven gaat fixen, dat niemand jou eigenlijk kan hinderen of frustreren dan alleen JIJZELF dan ben je niet meer te houden als je dat pad eenmaal gaat bewandelen.

Een beter leven begint  van binnen. Jouw leven in deze driedimensionale schaduwwereld is een perfecte reflectie van jou en is dus veranderbaar. Jij verandert en je omstandigheden veranderen met je mee.

Iedere keer vechten tegen de omstandigheden, die je gecreërd hebt, maken alleen maar dat de omstandigheden zich blijven herhalen. Er is geen lot. Jij bent het lot.

Als dit kwartje bij je valt, breekt er een nieuw tijdperk aan. Je laat je angsten los. Je houdt op met je door jezelf gecreërde bullshit nog langer in stand te houden en je gaat staan voor wie je werkelijk bent. Een Goddelijk wezen, met Goddelijke krachten die zielsveel van zichzelf houdt en elke dag werkt aan de beste versie van zichzelf. En daarmee kun je alleen maar de meest perfecte reflectie van jezelf terugkrijgen!

Ik werd niet geboren met heel veel zelfvertrouwen of zelfliefde, met mijn talenten en gaven, met mijn capaciteiten en kracht. Daar heb ik dag in, dag uit, aan gewerkt. Ik was op een dag zo moe van mijn eigen bullshit en mijn angsten en mijn gevoel ‘second best’ te zijn, dat ik ging zoeken. 
Het bracht me op het pad van bewustwording opende mijn ogen en en ik wilde meer, meer, meer!
Natuurlijk ga je glijden en hard onderuit. Maar je krabbelt overeind en gaat weer door. Je houdt vol.
Tot je op een dag als kalm bent als water in een meer. Iemand gooit een steen in dat meer en het zand begint te bewegen. Maar je gaat niet roeren. Je laat dat zand…. rustig naar de bodem zinken.

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp