Dit klinkt misschien een beetje hard, maar dit is iets waar ik me de laatste tijd bewust van word.Soms wil je zo graag iemand helpen en zie je precies waar iemand zichzelf in de weg zit met zijn of haar eigen slachtoffer- en tekortdenken, maar men kan jouw goedbedoelde advies niet ontvangen. Jij zit op een bewustzijnsniveau en handelt vanuit daar en de ander zit op een ander bewustzijnsniveau en handelt vanuit daar.

Er is een verschil in bewustzijn. Vanuit dat verschil kan de ander jou of jouw adviezen niet ontvangen. Hoe graag je ook zou willen helpen. Hoe graag je ook waarde wilt bieden. Hoe zuiver je intentie ook is… Je gaat weerstand ervaren. Daar moet je het dan ook bij laten en in je hart wens je het beste voor de mens om je heen. Jaren later hoor je diegene het advies aan jou geven, terwijl jij het al jaren weet. Maar zij konden het destijds niet ontvangen en wilden jou niet horen.

Blijf de parel. Geef jezelf niet weg aan iemand die het niet kan ontvangen.Blijf niet je goedbedoelde adviezen geven als iemand er nog niet klaar voor is, maar praat ook niet met de persoon mee. Zwijg.

Blijf de parel. Geef je kostbare ziel niet weg aan iemand die jou niet kan ontvangen. Dit is één van de redenen waarom ik lang alleen ben geweest. Ik wilde mezelf niet geven aan iemand die niet het bewustzijnsniveau om mij op mijn werkelijke waarde te schatten.

Blijf de parel. Parels worden niet gevonden door alleen maar in de zee te staren.Parels worden gevonden door hen die de kwaliteiten hebben om diep te duiken.


#foreverconscious_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp