Als het je de afgelopen maanden, sinds de uitbraak van het C- v i r u s, is gelukt om mee te deinen op de golven, dan gaat het je de komende maanden ook lukken om mee te surfen op de tsunami die komen gaat.

De uitzonderlijke Saturnus-Jupiter conjunctie in het teken Waterman van 21 december zal iets groots naar buiten brengen. Grote onthullingen en de start van het lang verwachte Waterman-tijdperk, maar ook de afbraak van het oude Vissentijdperk. Hou rekening met een achtbaan aan gebeurtenissen, maar hou moed en hou vol!

De komende periode zullen we nog even moeten leren surfen op de golven die het leven brengt, maar we zullen dan ook het Waterman tijdperk steeds meer zien ontvouwen.

Het Waterman-tijdperk. Daar waar we al zo lang naartoe hebben gewerkt, daar waar in 1969 al over werd gezongen door de groep The 5th Dimension uit de musical ‘Hair’ gaat eindelijk zijn intrede doen! Maar niet voordat alles wat ‘oud’ is gaat vallen en afgebroken wordt. Daarom kan er nog een periode van complete chaos plaatsvinden.

Het belangrijkste is dat je kalm blijft en blijft werken aan het verhogen van je vibratie, omdat nu steeds hogere golven van energie naar de Aarde komen en je deze hoge energie moet integreren.

Hoe meer licht jij vast kunt houden, hoe meer je daarmee iets kunt betekenen voor je medemens. Misschien merk je niet meteen iets op 21 december a.s. maar geleidelijk aan zal ons bewustzijn wederom verhoogd worden, net zoals na 21 december 2012. 

Mediteer, eet gezond, wandel veel in de frisse buitenlucht, word één met de natuur en hou je ogen gericht op de hemel, want daar zijn Jupiter en Saturnus dicht bij elkaar te zien als de Ster van Bethlehem, een zelfde constellatie als toen Jezus werd geboren. Laat jezelf niet afleiden door de gebeurtenissen in de 3D wereld, want de standaard nieuwskanalen zullen er alles aan doen om je af te leiden met angstberichten. Laat gaan. Zet de TV uit. Gooi de nieuwsapps van je telefoon.
Hou je ogen gericht op de hemel en focus enkel nog op 5D. Sta op als je geroepen wordt om op te staan.

Veel mensen denken dat Jezus terug komt naar de Aarde als the 2nd coming of Christ, maar dit duidt op een tweede golf van massa Ontwaken, het ontwaken van het Christus-Bewustzijn in de mens!

Wat een enerverende tijd om nu op Aarde te zijn! Woehoee!!!

Namasté, Ira

#thegreatawakening
#darktolight
#foreverconscious

_/|_ Ira

× Stuur een Whatsapp