De gouden kroon gaat aan…

Vanmorgen deed ik weer een prachtige Pro-gressie sessie, deze keer met Lenneke.
Ik bracht haar middels een lichte trance vooruit in de tijd en we kwamen in het jaar 2050. 
Ze zag zichzelf niet als Lenneke, maar vertelde dat ze een wezen was die overal naartoe kon reizen, door ondergrondse tunnels, ondergrondse kerken, met een sneltreinvaart, door gebergtes en dat dit een manier was van teleporteren zoals zij aan het reizen was. Een rechtstreekse verplaatsing van de ene naar de andere plek zonder de afstand te hoeven doorkruizen. Heel bijzonder. Ik geloof ook echt dat we deze krachten zullen hebben na de Ascensie.

Daarna gingen we iets terug in de tijd naar het jaar 2030. 
Ik: wat zie je?
Lenneke: familie is belangrijk, gezin is belangrijk, ik zie veel mensen op straat, veel bedrijvigheid, veel creativiteit.
Het lijkt wel of iedereen iets maakt. Er is veel ruilhandel. Ik zie kraampjes op straat waar mensen fruit verkopen, dat telen ze zelf, maar in grote hoeveelheden. De economie is heel goed.
Er is geen Koningshuis meer. De mensen regeren zichzelf. Er zijn nog wel mensen in de regering maar die hebben geen macht.  Mensen zijn veel buiten. 
Ik: hoe is het verlopen sinds het jaar 2020? Wat is er gebeurd?
Lenneke: het voelt als een tijd na de oorlog, een tijd van bevrijding. Mensen zijn vriendelijk. 
De waarheid kwam naar buiten. Ik zie een wijnvat, waar mensen wijn uit willen tappen maar in plaats van wijn komt de waarheid naar buiten. 
Ik: wat is de waarheid?
Lenneke: dat het niet waar was. Dat is de waarheid.
Ik: gebeuren er nog natuurrampen?
Lenneke: ja, zoals overstromingen. Veel water. Er gebeurt iets in Italië. Maar het is nodig. Het water zal alles schoonspoelen. Door de natuurrampen worden mensen weer één, ze moeten elkaar helpen. We zijn altijd één geweest, maar we handelen er niet naar.
Ik: hoe is het afgelopen met de verplichte vak sinaties?
Lenneke: ik zie dat niet.  Het gebeurt niet.
De wereld is rustiger, groener. Er zijn minder mensen.
Ik: wanneer wordt de wereld beter?
Lenneke: na corona. Het zal lijken alsof het er nooit geweest is.
Met kerst en Oud en Nieuw in 2020 zijn de straten leeg. Het voelt als oorlog.
Dan omstreeks de Kerst wordt er een soort zendmast aangezet. Een gouden kroon. Dat zal effect hebben op de mensen. Ze kunnen de waarheid niet niet meer zien. Ze zullen de waarheid moeten zien.
Ik: wat is de gouden kroon?
Een energetisch iets, dat gaat aan, dan gaat er iets in ons hoofd open. Er komen andere frequenties, golfbewegingen van links naar rechts, van het ene oor naar het andere oor en door de ogen heen, dat wordt belangrijk. Ogen worden belangrijk, daarmee zullen we kunnen sturen en kunnen reizen.
Er zal een andere snelheid zijn. We kunnen van de ene naar de andere plek, heel snel. Iedereen.
Het is niet de bedoeling hoe het nu gegaan is. Dat was niet de afspraak.
Ik: wanneer wordt de wereld beter?
Lenneke: na de kou. 
In Amerika zullen rechters de regels veranderen en dan komt het hier ook. Ik zie Trump staan die zegt: ‘I told you so’.

Ik: wat is je boodschap aan de mensen in 2020?
Lenneke: je zult thuiskomen. Jullie zullen allemaal thuiskomen. Wees niet bang. Je hoeft niet bang te zijn. Je bent niet alleen. Je bent nooit alleen geweest. We zijn allen één, dus je bent nooit alleen!

Ira: ik heb na de sessie opgezocht wat de Gouden Kroon is. De Gouden Kroon is de Gouden Kroon chakra, die zich boven het lichaam in het etherische veld bevindt. Deze geeft ons een hogere vibratie en frequentie. We moeten onze energiëen dusdanig opwerken zodat de Gouden Kroon aankan. Dat betekent nogmaals: alle energiëen opruimen die onze frequentie verzwaren. Binnenkort zal ik een ascensie workshop geven, hou de agenda in de gaten!

 Namasté, Ira

#thegreatawakening
#darktolight
#foreverconscious

_/|_ Ira

× Stuur een Whatsapp