Ira Nagel

Namasté Café

Ontdek jouw potentie en benut het!

Hoi, ik ben Ira! Ik ben met alles wat ik doe altijd vooruit geweest op de tijd en ben over ongebaande wegen gegaan in mijn ondernemerschap. Ik denk graag met je mee!

Over mij

Ik was één van de eersten die de Indiase hoofdmassage in Nederland introduceerde. Zo ben ik begonnen. Ik was één van de twee die begon met het geven van lezingen en consulten over tweelingzielen. Ik was de eerste met een totaal-concept, een zogenoemd spiritueel café in Nederland. 

Ik bega meestal de ongebaande paden en creër daarmee een weg voor anderen. Ik ken alle ups en downs die een ondernemer kan tegenkomen en ik heb afgelopen jaren vooral geleerd om te leren ondernemen vanuit de Nieuwe Energie (5D)
Dit vergt een andere benadering dan werken vanuit de Oude Energie (3D) waarbij we vaak veel actie ondernemen en met ons product of dient ‘leuren’.

3D ondernemen is werken.
5D ondernemen is je levensdoel vervullen.
Het is mijn wens dat jij je levensdoel gaat vervullen en gepassioneerd en geïnspireerd je inkomen verdient.

 

Mijn visie en waarden

Jouw gedachten creëren jouw realiteit

De kwaliteit van je leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten. Alles is mindset. Ik geef je inzichten hoe jij jezelf in de weg zit.

Oneindig veel mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden hoe jij je passie en talenten kunt ombuigen in een verdienmodel. Daar help ik je graag bij!

Werk samen met de Bronenergie

Als je leert te ondernemen vanuit de Universele Wetten, samen met de Creator/Bronenergie dan ontstaat er magie en wordt ondernemen zo verschrikkelijk leuk!

Mogelijkheden

Omdat ik veel word gevraagd om advies is het mogelijk om ook persoonlijk van mij bedrijfsadvies en begeleiding voor de holistische sector te verkrijgen.

Voor wie is dit geschikt?
Voor mensen met een massagepraktijk, spirituele praktijk, spiritueel centrum e.d.
Ik geef advies aan zowel startende als reeds bestaande ondernemers die offline of ook online (willen) ondernemen. Ik leer je te denken en te kijken naar je bedrijf en mogelijkheden als een 5D ondernemer.

Ondernemen vanuit de nieuwe energie (5D) is anders dan vanuit de oude energie (3D). Het vergt een nieuwe benadering en perceptie.

Ik heb veel ervaring in  het bedrijfsleven met cijfertjes, statistieken, marketing en strategie maar eveneens net zo veel ervaring in de spirituele wereld kan ik van twee kanten mijn kennis met je delen en je inzichten geven.
Als ondernemer is de BTW aftrekbaar en kun je de investering sowieso als kosten opvoeren.

 

 

 

Interesse?

Dit zijn de mogelijkheden:
Los Skype- of telefonisch gesprek, 
90 minuten bedrijfsadvies voor jouw praktijk of centrum.
€ 97 euro inclusief btw

Drie maanden individuele begeleiding: 
We starten met een waardevolle VIP-ontmoetingsdag inclusief lunch  op een mooie lokatie, zodat je even uit je vertrouwde omgeving bent, waarbij we jouw bedrijf bespreken en waar je tegenaan loopt. Daarnaast hebben we elke maand een Skype-gesprek van 60 minuten en is er begeleiding per e-mail.
Je kunt me al je vragen stellen gedurende deze drie maanden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of te kijken of het drie maanden traject iets voor jou is.
Jouw investering: € 647 inclusief btw

Zes maanden individuele begeleiding: 
zes maanden begeleiding. We starten met een VIP-ontmoetingsdag inclusief lunch waarbij we jouw bedrijf bespreken en waar je tegenaan loopt. Daarnaast hebben we elke maand een Skype-gesprek van 60 minuten en is er begeleiding per e-mail. Je kunt me al je vragen stellen gedurende deze zes maanden.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of te kijken of dit zes maanden traject iets voor jou is. Jouw investering: € 997 inclusief btw

Wacht niet langer.
Benut jouw potentie vandaag nog!

× Stuur een Whatsapp