Mindset Coaching

Alles begint bij je mindset…

Wij hebben nooit geleerd dat wij zelf ongelooflijke krachten hebben en zelf onze realiteit scheppen en zelf onze eigen Verlosser zijn. Wij hebben altijd geleerd dat onze kracht buiten onszelf ligt. Daarom voelen wij onszelf vaak slachtoffer van het leven, van anderen… noem het maar op.
Maar wat als je nu eens leert om alle verantwoording zelf te nemen, maar ook dat je helemaal zelf je leven kunt veranderen? Hoe bevrijdend zou dat zijn?

Alles maar dan ook alles begint bij je mindset. Op de juiste golflengte zitten om dat wat je wenst aan te trekken in je leven. Soms heb je gewoon even hulp nodig van iemand die je weer even op het goede spoor zet. Dat is mijn werk en doe ik het met heel veel plezier!

Tijdens mijn sessies sporen we de beperkende overtuigingen op in je mindset zodat je hiervan bewust wordt. Als je je ervan bewust bent, kun je het opruimen en zie je meteen hoe de wereld om je heen ‘shift’,

Ik heb heel hard aan mezelf gewerkt en ben inmiddels een ‘master’ in de wet van creatie en dus in mindset.

Ik ben een ‘die hard’- student geweest in de Wet van Aantrekkingskracht en ken alle technieken op dit gebied. Ik manifester zelf moeiteloos haar leven.
Ik merk vrijwel altijd dat mensen met één sessie weken, zo niet maanden vooruit kunnen. Mijn sessies zijn daarom altijd waardevol voor wie echt zijn of haar kracht terug wil nemen en zijn of haar leven zelf wil creëren.

Het is mijn passie om anderen te helpen zich bewust te worden van hun mindset en om ze te helpen het leven te creëren dat ze wensen.
Als ik het kan, kun jij het ook!

Wat ik vaak terug krijg is dat mensen zich altijd beter over zichzelf en krachtiger voelen na een sessie met mij dan ervoor.

Bespaar jezelf de ellende van vele bezoekjes aan de psycholoog die je niet verder helpen en gun jezelf een sessie met mij, waardoor je weer in je kracht staat!

 

 
 

Leer met mij om jezelf te observeren voor dat ene thema (liefde, geld, werk, gezondheid) waarbij je vastloopt zodat de inzichten en antwoorden om het op te lossen als vanzelf komen. Zo weet je jezelf altijd weer in de juiste mindset te krijgen. Ik stel je vragen, waardoor je anders gaat kijken naar het thema. 35 euro.
Creër een blijvende gezonde relatie! Je wil graag een relatie, je hebt je tweelingziel ontmoet maar je zit daardoor in een rollercoaster of voor elk ander probleem op relatiegebied… met één sessie weet je precies waar het vandaan komt en wat je eraan kunt doen. 60 euro.
Creër blijvend een mindset die in overvloed is en die automatisch ‘genoeg’creërt. 60 euro.
Creër een stabiele mindset zodat je op alle vlakken in je leven beter gaat functioneren. Er zijn meerdere dingen die niet lekker lopen in je leven en ze hebben maar één oorzaak: jijzelf. We gaan daarom de diepte in en we werken naar een versie van jou toe die in zijn/haar kracht staat en de juiste mindset heeft. 85 euro.
Hoe werkt het?
Klik op één van de bovenstaande opties, betaal online en je ontvangt een uitnodiging naar de kalender om jouw afspraak in te plannen.

Het eventueel verplaatsen van de afspraak doe je zelf, via deze zelfde kalender. Uit respect voor jouw tijd en mijn tijd, doe je dit uiterlijk 24 uur vantevoren.

Thank you so much for this and for yesterday. I know have focus and clarity for the first time in a longgggggg time- LD
LD

Superdank voor verhelderend en helpend gesprek gister. Ik voel meopgelucht en bevrijd van een vastlopende gedachtengang
MB

× Stuur een Whatsapp