** Het leven waarvoor je geboren bent**

Als iets je roeping is… dan blijft het roepen tot je er gehoor aan geeft.

Het gaat steeds harder roepen tot je de sprong neemt, hoe eng dat ook is, hoe onzeker je ook bent. Laat angst je nooit tegenhouden.

Toen ik ging doen wat ik te doen had, toen ze ik: ‘God wordt nu mijn werkgever.’
Ik had een interview met het kerblad in Den Haag en het kopte met grote letters van hun blad af. Ik had toen nog niet beseft hoe waar dat was.

Ook al had ik in het begin veel angst voor het ondernemerschap, er werd altijd voorzien. Ik heb soms heel zuinig moeten doen, maar ik heb nooit schulden gehad, nooit geld hoeven lenen en uiteindelijk was er altijd genoeg. Ik ben altijd geholpen door de bron van Oneindige Creatie en zolang ik oren heb die kunnen horen en ogen heb die kunnen zien, weet ik dat ik altijd geholpen zal worden, daar vertrouw ik ook op.

Daar waar je het meest blij van wordt, daar vind je jouw zielsbestemming. Dat hoeft niet één ding te zijn, dat kan een prachtige combinatie zijn zoals bij mij.
Je zielsbestemming hoeft ook niet voor eeuwig te zijn, soms is het tijd voor weer een volgende stap zodat je jezelf weer beter kunt ontplooien en je volledige potentie kunt benutten.

Als je je zielsbestemming nog niet gevonden hebt, ga luisteren. Met oren die kunnen horen. Ga zien. Met ogen die kunnen zien. Ga voelen. Met een hart dat kan voelen. En ga ervoor!

 

Als je doet waarvoor je geboren bent dan stap je uit de Matrix. Er is geen beperking, geen weerstand. Je wordt blij van wat je doet.
Je komt op de loonstrook van God. 
Dat is je ware zielsbestemming.

#thegreatawakening
#darktolight
#foreverconscious

_/|_ Ira

× Stuur een Whatsapp