**Je naam heeft een frequentie**

Je naam heeft niet alleen een betekenis, maar ook een trilling, een frequentie. Voel gewoon eens in op iemands naam en kijk eens welke woorden of karaktereigenschappen er bij je binnen schieten als je die naam uitspreekt. Iemands naam geeft toegang tot kennis over deze persoon, als je echt invoelt. De naam is een kanaal waardoor energie in het lichaam van een persoon wordt getrokken.

Dat geldt zowel voor jouw persoonlijke naam als voor bijvoorbeeld een bedrijfsnaam. Alles heeft een trilling en die trilling kan voor je of tegen je werken….

Toen ik onlangs in Bosnië was hoorde ik ook iets bijzonders. In Bosnië is een gebruik om een iemand die ernstig ziek is, of een baby die veel huilt een andere naam te geven. Daarmee geef je de zieke persoon of huilbaby een andere energie/frequentie, wat helpt om de trilling van ziekte of ongelukkig voelen weg te nemen. De andere naam  kan een koosnaampje zijn of bijnaam of een geheel andere naam. Ik vond dat zo interessant en het is de moeite waard om het te testen.

Dus ben je zelf niet gezond of ken je iemand die niet gezond is> Kies dan voor jezelf een andere naam en spreek met mensen in je omgeving af dat zij jou zo noemen of bespreek met dit met de zieke persoon en als hij/zij ervoor open staat, laat hem of haar dan een andere naam voor zichzelf kiezen of indien het een kind of baby is, geef deze dan een andere koosnaam.

Let echter op dat je geen verkleinnaam geeft, want daarmee haal je de andere persoon uit zijn/haar kracht. Ik heb dat zelf aan den lijve ondervonden toen ik jong was en mijn moeder mij onbedoeld en onbewust een koosnaam gaf, die me niet bepaald in mijn kracht zette. Het resultaat: ik was lang een heel onzeker kind en het heeft me heel veel innerlijk werk gekost om dat te transformeren!
Alles is frequentie…

#foreverconscious

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp