, ze ‘ De laatste oorlog…

Er gebeurt een heleboel in de wereld. We zijn in een spirituele oorlog beland. De laatste oorlog die we nog voeren, de oorlog tegen hen die ons al duizenden jaren voor de gek hebben gehouden.

Zij die de geschiedenis hebben veranderd, fluoride aan ons kraanwater en tandpasta hebben toegevoegd om ons slapende te houden, zij die overal suiker in stoppen, het grootste gif, ons eten bespuiten met chemicaliën, chemtrails in de lucht spuiten om ons ziek te maken, ons overal belasting voor laten betalen en zij die ons nu ‘zouden willen beschermen’ tegen een virus met regels die ze zelf ook niet meer begrijpen.

We zitten nu in het geboortekanaal op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld die we zelf creëren. We zitten nu vast in het donkerste stuk. We kunnen niet meer terug. We zitten klem.

Je hoeft niet meer dan twee hersencellen te hebben om te zien dat het Coronavirus nu als rookgordijn wordt gebruikt om 5G uit te rokken, waardoor de mensheid nog meer gecontroleerd gaat worden. De straling van 5G is niet zomaar een opvolger van 4G, het is hetzelfde als je hoofd in de magnetron stoppen. Elke stap die je zet kan gevolgd worden. Het virus is echt. De pandemie niet. Griep bestaat niet meer….

Er worden allerlei regelgevingen de wereld in geholpen. De politie is niet meer je beste vriend, maar mensen waar je bang voor moet zijn.

En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat onze regering het goed doet. Die niet zien wat jij en ik zien. Die denken dat geweld tegen mensen goed is (‘omdat ze zich niet aan de regels houden’), ze verdedigen het systeem of ze kijken weg uit angst.

Dan zijn er nog de trollen die er veel plezier aan beleven om op iedereen die maar anders denkt af te geven of naar beneden te halen.

Wat deze mensen niet beseffen is dat zij alleen maar lager in trilling gaan terwijl zij die in liefde blijven en hun best doen hun medemens te ontwaken alleen maar hoger in trilling gaan. Dat verhogen van onze trilling hebben we nodig om de sprong te kunnen maken naar de nieuwe tijdlijn. Een tijdlijn van liefde, overvloed en vertrouwen.

Als je eventjes buikpijn krijgt of niet meer goed slaapt van alle gebeurtenissen in de wereld en het duistere plan van de machthebbers der aarde, verbind je dan gewoon opnieuw met God. Verbind je met het licht en ga onbevreesd, wetende dat je altijd beschermd wordt. Laat je niet opzetten tegen je medemens, maar blijf in liefde en blijf sterk.

Je bent niet alleen en samen komen we hier doorheen.

I salute you!

Ira

 

 

 

× Stuur een Whatsapp