'Ira, hoe kan het dat jij nog overeind staat?'

‘Ira, hoe kan het dat jij nog overeind staat?

Deze vraag werd me de afgelopen tijd best vaak gesteld. Ik heb er zelf ook eens over nagedacht omdat het best bijzonder is in deze tijd, waarin mijn bedrijf ook al een jaar niet op volledige toeren draait. Een tijd waarin zelfs vele grote bedrijven zich niet meer staande houden.

Maar alles is een kwestie van lange termijn denken, mogelijkheden zien en actie ondernemen.

Zo heb ik een kleine twee jaar geleden Namasté Academy neergezet om een deels passief inkomen te creëren. Alles kost tijd, dus het liep niet gelijk storm. Maar nu wordt het goed gevonden en omdat ik een redelijk uniek aanbod aan online trainingen heb, wordt het ook verkocht. Zonder funnel en zonder betaalde advertenties.
Ik heb een paar maanden geleden wat internationale platforms opgetuigd zoals Fiverr met online diensten en Udemy met een engelstalige training. Ook dat liep niet gelijk storm, maar nu zijn de eerste boekingen binnen. En als er één schaap over de dam is…

Ik kreeg zelf last van 5G klachten en begon orgonites te importeren en heb inmiddels aardig wat mensen in Nederland en België voorzien van zo’n orgonite piramide omdat dat het beste is wat je voor jezelf kunt doen met al die 5G masten om ons heen. De meeste mensen hebben nog geen idee wat deze straling met ons gaat doen. Zo zie je maar: er zijn heel veel mogelijkheden, als je ze maar ziet. Het importeren hiervan past prima in mijn concept.

Ik nam me vorig jaar vastberaden voor om de lockdowns te overleven en om mijn tijd goed te benutten en te besteden en met resultaat.

Eerdaags vier ik mijn zesjarig bestaan. Ook dit jaar blijf ik vooruitkijken en werk ik aan een Namasté Café 2.0 Ik kan niet anders zeggen dat onderschap de snelste en de beste leerschool was om zowel zakelijk als persoonlijk om te groeien. Ik hoop dat ik alle éénpitters en zzp-ers hiermee mag inspireren.

× Stuur een Whatsapp