Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet….

Bewustwording is meer dan alleen beseffen dat de 3D wereld uit dualiteit bestaat. Uit goed en slecht, licht en donker. Het is meer dan beseffen dat de rijksten der Aarde een zeer duister plan hebben tegen de mensheid, wat zij nu razendsnel willen implementeren. De bewusten onder ons zien het gebeuren.
Bewustwording is ook beseffen dat we ons nu moeten voorbereiden op een Aarde op weg naar een Nieuwe Dimensie. Kalm blijven, mediteren als we een knoop in onze maag hebben, liefdevol blijven naar onze medemens en in het vertrouwen leven dat dit allemaal nodig is. God is ook aan het werk. Alle oude structuren die worden nu zichtbaar, komen aan het licht, zodat deze afgebroken kunnen worden. Er is geen plek meer voor in de 5e Dimensie.

Wij mensen zullen zelf onze nieuwe wereld moeten scheppen. Daarom is het nu van essentieel belang wat we nu doen. Onze missie leven. Ons uitspreken. Voor onszelf opkomen. We worden al vaak de mond gesnoerd door de hevige censuur op de sociale kanalen, we werden al vaak de mond gesnoerd in onze vorige levens, maar nu moeten we ons blijven uitspreken en blijven opkomen voor onze rechten. De macht over ons leven en ons lichaam niet uit handen geven maar zelf onze macht en krachten terugnemen.

Je zou zo graag willen dat iedereen dat ziet. Je zou dezelfde wakkere blik ook graag wensen voor je naasten. Maar zij zien het nog niet en dat is soms uitermate frustrerend. 

Het is nu niet meer onze taak om mensen nog verder wakker te maken. Blijf wel je kennis delen en als zij daar vragen over hebben, wees er dan voor hen.
Ieder mens krijgt meerdere keren de uitnodiging om Spiritueel te Ontwaken en de ogen te openen voor wat er gebeurt in de wereld en waarom dit nodig is. Maar wij mensen hebben een vrije wil. Ontwaken is een collectief, maar ook een individueel proces. Er is al een scheiding gaande. Zoals de Bijbel het beschrijft: a division between the sheeps and the goats. Mensen die jarenlang in je leven waren en totaal resoneerden, hebben nu hun neus de andere kant op staan.
Je kunt niet anders dan ze voor nu in liefde laten gaan en er voor hen zijn wanneer zij wakker worden.
Dit is echter al een proces waar we allang aan werken en sommige mensen zijn gewoon nog niet klaar met de 3e Dimensie, dus zij blijven dit nog uitwerken. Dat is niet zielig, dat is gewoon zo.

Het is nu jouw taak om je te verbinden met de energie van de 5e dimensie en je te verbinden met hen die zich op hetzelfde pad begeven als jij zodat we licht naar de Aarde kunnen trekken en kunnen vasthouden. In dat licht kan geen ‘evil’ meer bestaan, dat ruimt zichzelf op.

Ik was afgelopen zondag op de bijeenkomst voor vrijheid. Er is daar een heleboel gebeurd. Er was een heel goed contact met de politie, er was niets aan de hand en onverwachts sloeg het om. Er is veel agressie gebruikt tegen onschuldige oudere mensen. Wat zo’n ME-er op dat moment niet beseft: door een ander neer te knuppelen, knuppelt hij zichzelf neer. De onopgeloste agressie binnenin hem, projecteert hij op onschuldigen om zich heen. Wat je nu doet, bepaalt je tijdlijn voor na de shift.

Ik heb vandaag een nieuwe video op Youtube gezet met wat je verder mag verwachten tijdens de shift. Niemand weet wanneer, maar het gaat een keer gebeuren! Ik zie de Nieuwe Aarde met vertrouwen tegemoet.

 

Ira

 

 

 

× Stuur een Whatsapp