Als ziel hebben we nogal wat levens. De één leert snel en heeft maar weinig levens op Aarde nodig, de ander leert minder snel en heeft meer levens op Aarde nodig.
In de zielensferen leren we ook en we komen op Aarde om de geleerde lessen in de praktijk te brengen, want de Aarde is de beste en snelste leerschool. Één leven zou simpelweg niet genoeg zijn om al onze lessen te leren en we leren enkel en alleen door ervaring. Iemand kan je iets vertellen, maar je weet iets niet totdat je het zelf hebt ervaren.

Als je eenmaal iets door ervaring hebt geleerd, dan weet je. Het maakt je dan niet meer uit of iemand anders het ook weet of niet. Jij weet het en je weet dat jij het weet. Punt.

Zo zijn er in een mensenleven geen goede of slechte ervaringen, enkel positieve of negatieve ervaringen. Maar zodra je de vrucht plukt uit een negatieve ervaring en je les hieruit leert, dan wordt het een positieve ervaring.

Hoe meer lessen we leren in het leven, hoe sneller de groei van de ziel en hoe vruchtbaarder het leven.

Je kiest je leven zelf uit met al je ervaringen en de brug die jij kiest om het Aardse leven weer te verlaten om je weer te herenigen met de bronenergie. Alleen, zodra je op Aarde komt, vergeet je dat.

Daarom, als jij je nog vaak slachtoffer voelt van het leven en je omstandigheden, stap dan nu voor eens en voor altijd uit die slachtofferrol. Neem de touwtjes over je leven zelf weer in handen. Je bent zelf de regisseur en de acteur in je eigen leven. Nu is meer de tijd dan ooit om dat te gaan beseffen.

Je kunt als ziel de herhaaldelijke cyclus van dood en wedergeboorte op Aarde niet beëindigen voordat je geleerd hebt om je scheppende krachten te gebruiken. Je eigen hemel op Aarde te scheppen.  Begin vandaag nog, want:

‘The Kingdom of Heaven is within you’.

× Stuur een Whatsapp