De taal van licht….

Een paar dagen geleden deed ik weer eens een sessie, deze keer met de altijd prachtige Tamara. Dit was haar ervaring:

Ze kwam vooruit in de tijd terecht in 2136 in de Nieuwe Tijd, met een andere jaartelling. Tijd deed er eigenlijk niet meer toe. Ze stond bovenop een schelpvormige tempel. Het weer was zacht en ze droeg lichte dunne kleding (wit). Ze gaf daar waterceremonies. Ze woonde in de tempel. Ze at soms wat fruit, groenten of noten maar verder voedde ze zich met licht.
Ze sprak een lichttaal met anderen.
Er werd lesgegeven aan kinderen vanuit de tempel. Ze ruste/sliep wel. Ze zag daar een aantal bekenden die ze ook uit de huidige tijd kent. Het verouderingsproces gaat daar heel langzaam. Ze is langer en de bomen zijn ook langer en dragen grotere vruchten. Ons Derde Oog is open, we nemen energie waar. Landsgrenzen zijn vervaagd. We hebben geen hypotheek, er is van alles genoeg voor iedereen. Er is contact met buitenaardse wezens. We communiceren via lichttaal.
Er zijn twee realiteiten op Aarde, een bovenlaag en een onderlaag. De onderlaag ziet ons niet, maar wij vanuit de bovenlaag maken soms wel contact. Het is als een sluier waar zij doorheen moeten. Als ze door de sluier heen komen, verwelkomen we ze. De bovenlaag weigert niemand.

Als ze terugkeek was er heel veel gebeurd. We besloten terug te gaan in de  tijd naar ca. 2025 in onze huidige jaartelling. Tamara:
‘Ik loop straat in Den Haag en ga richting een grote markt. Het leven is vrij. Als ik terugkijk naar 2020 is er een revolutie geweest, veel opstanden. De kracht kwam terug naar de mensen. Het ging stapsgewijs. Er zijn nu meer vrouwen die de mensen leiden.
We kunnen weer reizen, maar op één of andere manier blijven we meer in onze eigen omgeving en is er minder behoefte om overal naartoe te gaan.

Er zijn nog wel natuurrampen geweest, maar niet verwoestend.
De donkere krachten op Aarde, die er nog in 2020 waren, zijn opgepakt of gevlucht.

Er is geen poltie meer, dit hebben wij niet meer nodig. Er kwam op een gegeven moment ook een tweestrijd bij de politie van mensen die vanuit de Nieuwe Energie wilden werken en mensen die nog in de Oude Energie wilden blijven. Er is nu geen politie meer. Mensen leven respectvol naast elkaar. Als iemand lager in trilling gaat, dan helen wij diegene.
We werken goed samen.
Er zijn geen filmsterren meer en geen TV. Het leven is simpeler, we zijn veel meer in de natuur.

Mijn boodschap aan hen in 2020 is:
Je hoeft niet bang te zijn. Geef geen energie aan angst. Blijf in vertrouwen. Verbind je met je hart. Het wordt nog even pittig. We zullen nog sterker merken dat er twee realiteiten zijn. Er zal nog harder ingegrepen worden, maar de kracht komt terug naar de mensen. Help elkaar. Heel jezelf van oude stukken en pijn. Verbind je met je hartsbewustzijn, dat is een vereiste voor de Nieuwe Energie.’

 

Namasté, Ira & Tamara

#thegreatawakening
#darktolight
#foreverconscious

× Stuur een Whatsapp