Bij tijd en wijle hebben we allemaal wel eens spiritueel advies nodig als we vastlopen in ons leven. Een medium kan dan helpen om net even over het muurtje te kijken en zien wat de meest mogelijke uitkomst is en wat richting geven.

Maar… toekomst neigt zich, maar dwingt zich niet.

Een medium kan op het moment van bezoek de energie van jou en/of een ander lezen die een meest mogelijke uitkomst geven op het huidige moment. Maar soms kunnen mensen heel erg ongeduldig zijn en het mogelijke resultaat teveel proberen te sturen of te forceren, waardoor ze een andere uitkomst creëren.

Natuurlijk zijn er enkele zieners geweest in de geschiedenis die zeer accuraat gebeurtenissen hebben voorspeld, daar valt niet aan te twisten.

Vergeet echter niet dat wij zelf nog altijd meesters zijn van ons eigen leven en ons leven daarom zelf ook kunnen sturen met ons handelen, ons denken, ons spreken en onze verbeeldingskracht, bewust of onbewust.

Ik heb zelf, nog niet zo lang geleden, meegemaakt dat een medium mij iets vertelde, wat mij helemaal niet beviel. Ik heb dat omgebogen door de Wet van Aantrekkingskracht toe te passen en een andere (door mij gewenste en dus veel betere) uitkomst te creëren. Ik heb dit gedaan door hardop naar mezelf een andere uitkomst te affirmeren en het gesprek met het medium in mijn verbeelding te veranderen naar het gewenste resultaat.

Als ik niets had gedaan en het op zijn beloop had gelaten, dan had het medium hoogstwaarschijnlijk gelijk gekregen. Nou is het niet zo dat het medium fout zat, maar ik heb mijn eigen vrije wil toegepast en mijn eigen krachten ingezet door iets anders te manifesteren.

Nu zul je waarschijnlijk denken: als we de Wet van Aantrekkingskracht hebben, waarom zouden we dan nog een medium nodig hebben?

Het kan bij tijd en wijle altijd goed zijn om een medium te raadplegen omdat deze vaak met helicopterview boven de situatie uit kan kijken. Het schept helderheid in je leven en op deze manier kom je er precies achter wat je met jouw huidige energie, jouw vibratie, neerzet.

Soms zitten we zo vast in het leven en is onze energie laag waarmee we ook situaties aantrekken die we liever niet zouden willen.

Veel mensen horen iets tijdens een reading wat ze niet leuk vinden en gaan er vervolgens naar leven, zodat het een self fulfilling prophecy wordt. Dat is dus niet nodig!

Het zegt wat over jouw huidige energie.

Is de voorspelling fijn, laat het op zijn beloop… Forceer niets, bazuin het niet aan iedereen rond, want dan versnippert de energie.

Als je iets wilt forceren, zet je er teveel energie achter, waardoor je het gewenste van je wegduwt en je een andere uitkomst afroept. Je zegt hiermee met je energie mee dat je geen vertrouwen hebt in de uitkomst en zo trek je iets anders aan.

Als je tijdens een reading iets hoort wat je niet wenst, dan is het tijd om in actie te komen. Vertrouw op jezelf en pas de Wet van Aantrekkingskracht toe om de voorspelling om te buigen.

Een reading schudt jou als het ware weer even wakker en je wordt je weer bewust van je eigen krachten! Je komt er op deze manier ook achter, wat je nu eigenlijk echt wilt.

Dus ja… een medium kan zeker jouw toekomst voorspellen, gebaseerd op wat jij nu zelf aan het creëren bent en gebaseerd op jouw huidige energetische vibraties. Maar jij kunt nog altijd de uitkomst wijzigen door de Wet van Aantrekkingkracht toe te passen. Het gaat om wat jij gelooft!

Geloof in die ene reden waarom het wel kan.

Ik hoor graag je ervaringen!

Namasté,

Ira

 

× Stuur een Whatsapp