Ons sterrenbeeld en vorig leven

Ieder mens werkt karma uit in een leven. Als we onder een bepaald gesternte geboren worden, wat is dan de link met een vorig leven? Wat is het karma wat bij ons sterrenbeeld hoort?
Je leest het hieronder.

Ben je in dit leven een Ram?
In je vorige leven was je waarschijnlijk een dromer en een diener. In dit leven leer je om meer actiegericht te zijn. Je hebt vrijheid nodig om te handelen en om je vrijelijk te uiten. Je bent ambitieus en wordt in dit leven voorbereid op een frisse start. Je dient in dit leven jezelf in plaats van anderen.
Ben je in dit leven een Stier?
In je vorige leven was je een vechter of een krijger. In dit leven als stier leer je om van het leven te genieten en om veiligheid en stabiliteit te vinden in jezelf en niet in zaken buiten jezelf. Onthoud goed: als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Verder leer je in dit leven om alleen te kunnen zijn zonder je eenzaam te voelen. Je zult het als bevrijdend ervaren.
Ben je in dit leven een Tweeling?
In je vorige leven speelde seksualiteit een grote rol in je leven. In dit leven is het aan jou om te leren om beter te aarden en om trouw te blijven aan je liefdespartner en je rationaliteit meer te ontwikkelen. Verder ben je een uitstekende spreker en netwerker, maar in vorige levens ging je door zonder te rusten en putte je jezelf uit. In dit leven leer je om beter met je energie om te gaan.
Ben je in dit leven een Kreeft?
In je vorige leven was je nogal rationeel en mentaal ingesteld, maar niet erg expressief. In dit leven wordt het gevoelsleven daarom belangrijk. Ook het huiselijke en familie is belangrijk en je zoekt steun en zekerheid bij hen. Je leert om vertrouwen te hebben in anderen en emotionele stabiliteit te vinden.
Ben je in dit leven een Leeuw?
In je vorige leven was je overgevoelig, zat je vol met angsten en was je bang om verlaten te worden. In dit leven wordt je in rollen geduwd om je onzekerheid te overwinnen en meer naar buiten te treden, want de leeuw wil gezien worden. Je leert over je verlatingsangst heen te komen. Je leert je erkend te voelen als een uniek individu die straalt van zelfvertrouwen.
Ben je in dit leven een Maagd?
In het vorige leven was de focus op jezelf. In dit leven leer je je erkend te voelen als een specialist en als een hulp voor anderen. Je herinnert je in dit leven weer hoe speciaal je bent, ook al dien je anderen. Je les is om jezelf niet weg te cijferen.
Ben je in dit leven een Weegschaal?
In je vorige leven heb je hard gewerkt om anderen te dienen. Echter, je gaf jouw eigen behoeftes op en cijferde jezelf weg.  In dit leven gaat het om balans tussen anderen dienen en niet voorbij te gaan aan je eigen behoeftes. Het is aan jou om een bijdrage te leveren aan balans in de wereld als het gaat om schoonheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Het is aan jou om altijd fair te blijven in dit leven. Ook leer je om pittige beslissingen te nemen en om je besluiteloosheid te doorbreken. Een beslissing nemen is minder pijnlijk dan voortdurend blijven wikken en wegen.
Ben je in dit leven een Schorpioen?
In je vorige leven was je met name aan het ontdekken. Je leert in dit leven balans te brengen tussen kennis en intuïtie. Je leert om je sexuele energie te transformeren naar spirituele energie. Je wordt het meest geïnspireerd door extreme en diepgaande ervaringen, maar je leert om beter met emoties zoals boosheid om te gaan door beter te communiceren.
Ben je in dit leven een Boogschutter?
In je vorige leven heb je veel diepgaande inzichten opgedaan en veel risico’s genomen. In dit leven leer je om je individualisme los te laten en meer betrokken te raken bij anderen, door je kennis te delen over de inzichten die je in je vorige leven hebt opgedaan. Een van de lessen die je ander leert is om eerst na te denken voordat je springt. Een leraarsrol past daarom het beste bij je. Tegelijkertijd leer je om een goede balans te vinden tussen hard werken en privé tijd.
Ben je in dit leven een Steenbok?
In je vorige leven was ervaring opdoen met name belangrijk en deelde je kennis met anderen.
In dit leven is het echt showtime voor jou. Je bent een ‘bouwer’ en je leert aan anderen ook hoe in de schijnwerpers te gaan staan. Een goede leider creërt geen volgers, maar nieuwe leiders.  Verder leer je om je gehechtheid aan geld en materiële zaken los te laten door in te zien dat er nog belangrijkere zaken zijn.
Ben je in dit leven een Waterman?
In het vorige leven was je een echte leider, maar in dit leven leer je om meer individueel te zijn.
Je gaat in dit leven voor win-win situaties, zonder dat je je daarbij begrensd voelt. In je vorige leven kon je mensen op afstand houden en vermeed je jouw pure zelf te laten zien. In dit leven laat je jezelf meer zien, bouw je aan aan relaties terwijl je wel je vrijheid behoudt.
Ben je in dit leven Vissen?
In dit leven leer je balans te vinden tussen de ‘harde’ buitenwereld en jouw mystieke en gevoelige binnenwereld door op ‘hart’-niveau met anderen om te gaan. Je bent een ‘healer’ en een artiest.
Je leert in dit leven om te dienen maar wel volgens jouw eigen normen en waarden. Ook leer je om je verslavingsgevoeligheid te overwinnen en om gelijkheid in relaties na te streven.

 

× Stuur een Whatsapp