Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Akasha Kronieken- deel 1 met Ira

april 7 @ 19:30 - 22:00

€25

De Akasha Kronieken… je hebt er misschien wel eens van gehoord. Maar wat is het eigenlijk?
De Akasha Kronieken zijn Goddelijke kosmische archieven, kleine deeltjes van energie die overal in en om jou heen zijn . Als het ware als een grote bibliotheek, de bibliotheek van alle zielen, waar alle informatie omtrent jouw vorige levens, huidige leven en deels jouw toekomst is opgeslagen.

De Akasha Kronieken zijn niet een fysieke plek, maar een kosmische energetische plek. Met concentratie kun je hier je eigen zielenboek lezen.Tijdens deze avond geef ik je eerst wat meer uitleg over wat de Akasha Kronieken precies inhouden. Daarna gaan we ons door middel van een fijne en mooie meditaties verbinden met de Akasha Kronieken en lezen in onzd eigen kronieken.
Het geeft je belangrijke inzichten voor dit leven en antwoorden op belangrijke levensvragen. Daarna praten we nog even na en kun je je ervaring delen als je dat wilt en laat ik mijn gevoel er nog even over schijnen indien er e.e.a. onduidelijk voor je is.
Natuurlijk krijg je de meditatie van mij op audio mee, zodat je dit zelf thuis kunt blijven beoefenen. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt.

Heel interessant!
In deel 2 leer je hoe je de kronieken voor een ander leest.
De avonden zijn los van elkaar of beiden te boeken.

Opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage inclusief audio, hand-out, thee, lekkers € 25

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
Namasté Café