Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Akasha Kronieken online workshop- deel 1 met Ira

7 April 2020 @ 19:30 - 22:00

€25

De Akasha Kronieken… je hebt er misschien wel eens van gehoord. Maar wat is het eigenlijk?
De Akasha Kronieken zijn Goddelijke kosmische archieven, kleine deeltjes van energie die overal in en om jou heen zijn . Als het ware als een grote bibliotheek, de bibliotheek van alle zielen, waar alle informatie omtrent jouw vorige levens, huidige leven en deels jouw toekomst is opgeslagen.

De Akasha Kronieken zijn niet een fysieke plek, maar een kosmische energetische plek. Met concentratie kun je hier je eigen zielenboek lezen.Tijdens deze avond, die nu ONLINE plaatsvindt, geef ik je eerst wat meer uitleg over wat de Akasha Kronieken precies inhouden. Daarna gaan we ons door middel van een fijne en mooie meditaties verbinden met de Akasha Kronieken en lezen in onze eigen kronieken.
Het geeft je belangrijke inzichten voor dit leven en antwoorden op belangrijke levensvragen. Daarna kun je in de besloten Facebook-groep je vragen stellen en kun je je ervaring delen als je dat wilt en laat ik mijn gevoel er nog even over schijnen indien er e.e.a. onduidelijk voor je is.
Natuurlijk krijg je de meditatie van mij op audio mee, zodat je dit zelf thuis kunt blijven beoefenen. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt.

Bestel je ticket via https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=55392
Bijdrage inclusief audio en hand-out € 25

Details

Date:
7 April 2020
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€25
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp