Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online Spiegel Workshop met Ira

5 April 2020 @ 11:00 - 12:30

€15

Nu je toch thuis zit kun je twee dingen doen:
De hele dag op Facebook zitten om uit te vinden wat voor aardappel je bent of in jezelf investeren met deze diepgaande online workshop, wat jou naar een hoger bewustzijn en hogere waarheid brengt en waardoor je een sprong vooruit maakt in je zielenevolutie.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het principe dat jij je eigen universum crëert en dat de wereld om je heen een holografische spiegel is en met name je relaties. Je leert dat aspecten van jezelf verborgen patronen vasthouden in je onderbewustzijn waardoor je in hetzelfde cirkeltje rond blijft draaien en niet vooruit komt in het leven.
Bijvoorbeeld:
1) anderen behandelen jou niet als prioriteit
2) je doet altijd moeite om de liefde te laten werken
3) je trekt altijd partners aan die vreemdgaan
4) je bent een magneet voor narcisten
enzovoort.

Je leert welk gedrag van een ander vertelt over welk deel van jou. Ik vertel je wat je niet ziet over jezelf, waardoor je vast blijft zitten. Het zal als een openbaring voor je zijn om deze inzichten te krijgen, want eindelijk zul je inzien dat je geen slachtoffer bent van deze situaties maar dat je alle controle in handen hebt.

Je leert om de holografische spiegel voor jouw hoogst mogelijke goed te gebruiken zodat je kunt helen en jezelf kunt bevrijden.
Als je er klaar voor bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan en begrijpt waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren en heel eerlijk met jezelf durft te zijn over je lichte en minder lichte kanten, dan is deze workshop echt wat voor jou.

Het is nu meer de tijd dan ooit om de laatste stukken in jezelf uit te werken en de toekomst met een grote glimlach tegemoet te zien. Deze workshop is als een katapult naar een hogere waarheid en bewustzijn.
Het enige wat je te verliezen hebt is de leugen die je vertelt dat je geen controle hebt over hoe een ander met jou omgaat.

Bestel hier jouw ticket: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=55312
Bijdrage:  slechts 15 euro p.p.
Kun je er niet ‘live’ bij zijn? Dan kun je de workshop tot 7 dagen erna terugkijken.

Details

Date:
5 April 2020
Time:
11:00 - 12:30
Cost:
€15
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=55312
× Stuur een Whatsapp