Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online workshop ‘Je bent nooit alleen’

29 March 2020 @ 11:00 - 12:30

€15

Vanuit mijn spirituele schatkist deel ik in deze online workshop graag met je hoe ik twee van mijn gidsen mocht leren kennen. Ik vertel je over mijn allereerste ontmoeting met mijn vrouwelijke gids, over astrale reizen met haar en met de mannelijke gids die ik tijdens een uittreding ontmoette. Ik vertel je ook hoe ik hulp kreeg in de donkerste periodes in mijn leven. Daarom weet ik dat ik nooit bang hoef te zijn.
Je bent nooit alleen. Zelfs als je denkt dat je alleen bent, dan nog ben je nooit alleen! Er zijn één of meerdere gidsen met je meegekomen naar dit leven en zij hebben de opdracht om voor jou te zorgen. Je kunt ze niet zien omdat zij in een hogere vibratie zijn dan jij. Ze willen jou graag helpen, maar zij kunnen jou niet helpen als je er niet om vraagt.
In deze bemoedigende workshop, in deze donkere tijden, leer ik je hoe je af kunt stemmen op jouw gidsen, zodat je deze tijd in vertrouwen doorloopt en niet in angst.
Alles heeft een perfectie, ook het Corona virus. Het is een collectief karma van de mens. Maar jij kunt deze periode in vertrouwen doorstaan en dit lukt je nog beter als je weet hoe je in contact bent met jouw spirituele helpers.

Bestel hier jouw ticket:

https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=55093

Details

Date:
29 March 2020
Time:
11:00 - 12:30
Cost:
€15
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=55093
× Stuur een Whatsapp