Spirituele reis Bosnische piramides 3-7 september 2020

Bosnië…
Een land dat bij velen nog relatief onbekend is. Maar waar zoveel te ontdekken valt!
Klik hier voor de reisbrochure.
Klik hier voor een impressie.

Bosnië is een schitterend land, heel groen, met bergen en meren, schitterende pittoreske oude stadjes en supervriendelijke mensen. Ik neem je mee naar de Vallei van de piramides. Deze vijf piramides zijn pas in 2005 ontdekt. |
Een echte ‘Secret Spiritual Spot’.
De ontdekking van deze pyramides zet de geschiedenis op zijn kop. Dat zul je gaan ontdekken als je meegaat met deze reis.
Nu nog rustig, maar dit duurt niet lang meer. Nu is de tijd om te gaan. Zodra je op deze plek aankomt, treed je een andere wereld binnen. De wereld van innerlijke vrede….

Word wakker met de opkomende zon over de schitterende Bosnische natuur.
Mediteer op de hoge energie van de piramide van de zon en in het ondergrondse tunnelstelsel met hoge frequentie. Er is bewezen dat je energie in je chakra’s hoger is na het bezoek van de tunnels. Mensen komen hier voor genezing. Zelf heb ik (Ira) ervaren dat mijn ogen vooruit zijn gegaan, geleidelijk aan, na het bezoeken van de tunnels.

We maken in Bosnië een dagexcursie naar de pittoreske historische stadjes Mostar en Poĉitelj, zodat je ook wat van het land ziet. We maken wandelingen in de prachtige natuur. Maar dat niet alleen….

We gaan op innerlijke reis. De reis van de waarheid. De enige waarheid.
De reis van PROFOUND TRUTH. We gaan terug naar wie jij werkelijk bent. Terug naar jouw Godskracht. Jouw manifestatiekracht. Jouw Scheppende kracht.
We genieten van het mooie, onbekende, maar oh zo gastvrije Bosnië.
Het wordt onvergetelijk!

Als dit jou ook roept, laat me jou de weg wijzen.
Reis met me mee naar de vallei van de piramides in Bosnië.
We mediteren in de ochtend. We dompelen ons onder in de schone, zuivere en hoge energie van deze krachtplek. Je werkt met mij aan jezelf. En.. er is een geweldig programma! Op een plek met een hoge, verfijnde energie, weg uit jouw alledaagse omgeving, krijg jij nieuwe inspiratie. Hier kun je even afstand doen van je leven in Nederland. Als je leert om meer te leven in je droom, dan in je werkelijkheid, dan wordt je droom je werkelijkheid. Hoe zou het voelen om met een diep gevoel van innerlijke vrede, liefde en dankbaarheid weer terug te keren naar Nederland?

Uitzicht vanaf de accommodatie op de Piramide van de zon

Wat gaan we doen?
❤ We beklimmen de piramide van de Zon, de grootste piramide op aarde.
❤ We mediteren in de tunnels, met verfijnde energie en Schumann- resonantie (activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam).
❤ Meditatie op krachtplekken.
❤ Workshops om te leren in je Godskracht te komen.
❤ Workshop over ‘De Wet’.
❤ Manifesteren a la Ira.
❤ Zonsondergangswandeling.
❤ Dagtocht in de omgeving naar de bijzondere krachtplekken.
❤ Uitstapje naar het mooie Mostar, een levend schilderij en het pittoreske historische Poĉitelj.

Er is plek voor maximaal 7 mensen. Deze reis is niet mogelijk voor vegans, dit is nog niet geïntegreerd in Bosnië. Vegetarisch kan wel. Het is belangrijk dat je goed ter been bent.
Voor deze reis is een bepaalde mate van bewustzijn gewenst. Stem bij twijfel even met me af via 070-3698766
Verder: er zijn heel wat reizen naar Bosnië te boeken, maar de meeste reizen zijn maar half geregeld en niet compleet. Kijk en vergelijk goed wie jou de meeste waarde biedt voor wat je betaalt.

Handig
Ira is jouw persoonlijke reisbegeleider, coach en workshopgever. Zij was 18 jaar een reisprofessional en is zeer bereisd op de Balkan en ook in Bosnië. Zij spreekt redelijk goed de Bosnische taal, wat heel erg handig is omdat niet iedereen in Bosnië Duits of Engels spreekt. Zij is al meerdere keren in Visoko geweest en kent de Bosnische cultuur, de historie, de mensen en mooie plekjes!


× Stuur een Whatsapp