Himalaya’s & Beyond- India 18-29 maart 2020

Deze reis is volgeboekt.

Spirituele reis naar India: Himalayas and Beyond, 18-29 maart 2020! Er is plek voor maximaal 8 personen. Prijs voor deze gave reis: vanaf € 1795,- o.b.v. gedeelde 2 pk. inclusief vlucht, vervoer ter plaatse (m.u.v. lokale tuktuks), programma met Ira en verblijf in uitstekende/luxe hotels. De reis wordt uitgevoerd door The Travel Club. Op deze reis zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Ook ben je SGR gedekt en heb je Calamiteitenfonds dekking (€ 2,50 p.p.) Deze reis zal in het teken staan van onze collectieve bewustzijnsverruiming. Van 3D naar 5D.

Stel je voor… Je opent je ogen en je bent in een land, ver weg van je dagelijkse comfort. Een land waar spiritualiteit heel normaal is en dit uitbundig wordt geuit. Een land met pracht en praal, kleur en meer schoonheid dan je ogen kunnen bevatten. Een land rijk in cultuur en geloof. Dat is India. Sommigen zeggen dat het niet een land is maar een school. De Indiërs zien haar als een moeder: Moeder India. Als je op haar vertrouwt dan zorgt ze altijd goed voor je, leert je waardevolle levenslessen en neemt je mee onder haar vleugels. Dit is je kans. Met Ira mee op spirituele reis naar India.

Van de drukte en de gekte in het heftige Delhi naar de stilte in de Himalaya’s en de stilte in jezelf. Reizen naar mystieke en spirituele plekken, van de heilige rivier de Ganges, via het land van de Lama’s naar de meest heilige plek in India: Amritsar, met haar Golden Temple. We maken ook een grensceremonie mee op de Indiaas/Pakistaanse grens. We reizen per trein en per bus. Een nachtje in de ‘sleepertrein’ hoort bij de full India Experience. We verblijven in uitstekende hotels. In India krijg je veel te absorberen dus het is wel zo lekker om in een comfortabel hotel te verblijven.

Tijdens deze reis leer je alles over het Ascensieproces. We gaan ook op innerlijke reis van 3D naar 5D. We mediteren hierop, maken we een stiltewandeling, en je werkt met me aan een nieuwe mindset en het verhogen van je bewustzijn. Ik leer je alles over het creatieproces. Natuurlijk ken ik de leukste restaurantjes en de mooiste plekjes en winkeltjes. Deze reis is niet geschikt voor iedereen.

Voor wie wel?
♥ Als jij graag naar India wilt reizen maar niet alleen.
♥ Je wilt graag wat verdieping tijdens je reis.
♥ Als jij ook innerlijk wil reizen naar een hoger bewustzijnsniveau.
♥ Als je respect kunt hebben voor s’lands eer, s’lands wijs.
♥ Als je je aan kunt passen in een groep.
♥ Als je ook wat zelfstandigheid wilt, want het is geen vol entertainment programma.
♥ Je hoeft geen topconditie te hebben maar wel goed ter been zijn.

Highlights
♥ Oud Delhi
♥ Ganges-dip
♥ Ganges verering en offer
♥ Waterval
♥ Stiltewandeling in de Himalaya’s
♥ Adembenemende zonsondergang in de Himalaya’s
♥ Dalai Lama tempel
♥ De Gouden Tempel
♥ Grensceremonie India-Pakistan
♥ Bewustzijnsverhoging/Ascensie
♥ Mystieke plekken met hoge energie
♥ Transformatie.

Word je geroepen door Moeder India ? Meld je dan nu aan bij het reisbureau(gegevens in brochure)
Er is genoeg vrije tijd! In die vrije tijd kun je van alles doen: winkelen, een massage of treatment nemen, wandelen. Maak dus zelf ook iets van je reis.

DOWNLOAD HIER DE REISBROCHURE

Enkele reacties van de deelnemers van deze reis in 2019:
Geweldig!
Prachtige route!
We zijn op mooie plekken geweest.
De reis bracht me liefde en dankbaarheid.
Een mooie ervaring rijker, mooie inzichten gehad, het is echt een kado aan mezelf geweest.
Het boekingsproces ging heel goed.
Ira is een topper.
De Indiase begeleiding was super geregeld.

× Stuur een Whatsapp