Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Multidimensionaal Bewustzijn- door Ira (live=1 plekje)

15 September 2020 @ 19:30 - 21:30

€20

Er is een plekje in Namasté vrijgekomen om de workshop ‘live’ te volgen, maar je kunt deze workshop ook online volgen vanuit je eigen huiskamer of terugkijken tot 10 dagen erna (zie link onderaan).

Wij zijn multidimensionale zielen die naar de Aarde gekomen zijn in een fysiek lichaam in een driedimensionale energie. Als ziel zijn wij al multidimensionaal. Echter, veel mensen leven niet vanuit hun ziel, maar vanuit hun beperkte mens–zijn. Deze fase van Moeder Aarde vraagt van ons om ons multidimensionaal bewustzijn te activeren. Een groei in ons bewustzijn is noodzakelijk voor hen die reeds voor dit leven al besloten hebben om onderdeel te zijn van ‘The Shift’ naar de Vijfde Dimensie Aarde. Dat betekent dat we ons van meerdere dimensies (energetische velden/realiteiten) bewust moeten worden en ermee moeten leren werken. We hebben alle tools in ons, waar het om gaat is dat we ons opnieuw herinneren wie we werkelijk zijn en welke krachten we hebben. Als we onszelf écht kennen met ons multidimensionale bewustzijn,  onze God-zelf, dan zijn wij ook in staat om anderen te helpen met hun missie hier op Aarde.

Hoe wij naar de wereld kijken, is altijd door een lens van ons niveau van bewustzijn.
Een Multidimensionaal Bewustzijn leert ons allereerst beheersing van onze geest, onze gedachten, expansie van onze aandacht en focus en verruiming van ons bewustzijn en van energie, zonder hiervoor iets van buitenaf (zoals plantmedicijnen of hallucinerende middelen) nodig te hebben. Een ontwaakt bewustzijn weet hoe de connectie te maken met de Bronenergie en kan hier ten alle tijde uit putten als het gaat om advies, wijsheid en richting.

Deze avond ga ik in op:
* De vrijheid van een multidimensionaal bewustzijn.
* De poort naar je multidimensionale bewustzijn, je kruinchakra en de pijnappelklier.
* Tijdlijnen en hoe je jouw optimale tijdlijn kiest en kunt shiften tussen de lagere en hogere vibrationele tijdlijnen.
* Hoe je de kosmische speeltuin activeert en hoe leuk dit is (en hoe simpel!).
* Informatie waar je geen toegang tot hebt in je aardse dagbewustzijn wordt toegankelijk in je multidimensionale bewustzijn.
* Hoe je de energie van waarheid leert te voelen, te herkennen, te lezen en te kantelen indien nodig.

Leer deze avond de geheimen van een multidimensionaal leven!

Live in Namasté Café heb ik een paar plekjes.
Hier is de bestellink voor als je de workshop vanuit huis via Facebook Livestream volgt: https://e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=58770
Je ontvangt een automatische uitnodiging om je aan te melden voor de besloten Facebook groep: Namasté Café Livestream waar je de opname live kunt meekijken of kunt terugkijken (10 dagen).

Inclusief: hand-out. Thee en lekkers als je live in Namasté Café erbij bent.

Details

Date:
15 September 2020
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
€20
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
https://e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=58770

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp