Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cycle Awareness Circle- door Veerle

30 September 2020 @ 19:30 - 21:30

€35

Voor veel vrouwen staat de cyclus bekend als die paar dagen waarin zij menstrueren, of de beruchte dagen van ‘PMS’. Maar de cyclus is zo veel meer… en kan zelfs gebruikt worden voor heling, het manifesteren van je dromen en als spiritueel kompas. 

Vroeger, voor de tijd van patriarchale religies en culturen, werden vrouwen gezien als krachtige helers en zieners. Met kennis over de kracht van hun menstruele cyclus hadden zij toegang tot de universele bron van wijsheid en heling. Vrouwen gebruikten hun cyclus dan ook voor zowel hun eigen welbevinden als dat van de gemeenschap. 

Deze oude kennis heeft eeuwen bestaan en vindt langzaam haar weg weer terug in onze moderne maatschappij. Gelukkig maar, want hierdoor hervinden vrouwen het natuurlijke ritme van hun lichaam en verbinding met hun vrouwelijke energie. 

Het bioritme van de vrouw beweegt mee met het ritme van de maan. Niet voor niets is het woord menstruatie afgeleid van ‘mensis’: Latijn voor ‘maand’, wat weer afgeleid is van het Griekse ‘Mene’ dat ‘maan’ betekent. Door het volgen van het oorspronkelijke bioritme van het vrouwelijk lichaam hebben vrouwen toegang tot 4 verschillende fasen (van ongeveer een week) waarin zij telkens uit een andere kracht putten. Elke fase brengt het vrouwelijk lichaam hormonaal, mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch in een andere staat. Dit proces herhaalt zich elke maan(d) weer. 

Tijdens deze 2 uur durende workshop zal Veerle van Leadhership School de 4 fasen van de vrouwelijke cyclus bespreken en tonen tot welke krachten we toegang krijgen als we deze fasen bewust leren gebruiken. Ook zal zij delen welke fasen van de cyclus met name geschikt zijn voor verdieping, introspectie en spiritualiteit. 

***

Bij deze workshop krijg je een mooi vormgegeven hand-out en de download naar het ’13 Moons Work Book’ kado, waarmee je je cyclus leert kennen en benutten als spiritueel kompas. Je leert werken met de vrouwelijke energie en die van de maan; voor je persoonlijke ontwikkeling, je werk, je bedrijf, je inner circle of je relatie… 

De workshop is toegankelijk voor alle genders. Ook mannen kunnen in contact komen met hun vrouwelijke energie, of deze beter leren begrijpen in henzelf of in hun partner. Vrouwen die geen cyclus of fysieke baarmoeder (meer) hebben zijn eveneens heel welkom. Ook zij kunnen werken en contact maken met het energetische centrum in hun onderbuik (de hara). 

Een veilige, ontspannen sfeer staat in deze workshop centraal, waarbij ook ruimte wordt gemaakt voor delen, het beantwoorden van vragen en korte meditatie. 

Meer info: www.leadhershipschool.com

FB pagina: @leadhership.school
Instagram: @leadhership.school

opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage: 35 euro (ter plaatse contant voldoen of vooraf voldoen) inclusief 13 Moons boek, thee en lekkers

 

Details

Date:
30 September 2020
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
€35
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp