Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4-delige Training Mystic Temple

14 September 2020 @ 19:30 - 26 October 2020 @ 22:00

€149

Supergave 4-delige training in Namasté Café om je superpowers te ontwikkelen.

14 september: dromen en droomalchemie
Dromen zijn geen bedrog. Als je hier een beetje aandacht aan besteed gaat er een nieuwe wereld voor jou open. Jouw hogere zelf praat met jou via je dromen. Door hier aandacht aan te besteden weet je precies wat er in je onderbewustzijn omgaat en kun je dit de kant opbuigen die jij wilt. Droomalchemie (manifesteren met je dromen) is in Nederland nog relatief onbekend, maar het is zeer interessant.

28 september: Derde Oog openen
We gaan aan de slag met diverse, waarvan sommige nog vrij onbekende technieken om je zesde chakra en je pijnappelklier, de zetel van je ziel te activeren.  Begin voorafgaand aan de training in ieder geval vast met het stoppen van het gebruik van tandpasta met fluoride en schakel over op een kruidentandpasta zonder fluoride.

12 oktober: Remote Viewing
Dit is een techniek van Ingo Swann, een techniek om je bewustzijn te verplaatsen om elders waar te kunnen nemen.

26 oktober: Psychometrie
Deze avond gaan we aan de slag om je intuïtieve gaven te ontwikkelen met het invoelen op voorwerpen. Je zult er versteld van staan hoe anders de trilling in een voorwerp is van iemand anders. Door het verschil in energie te voelen en je kanalen te openen komen er beelden over de desbetreffende persoon door.

Belangrijk
De training is live in Namasté Café.

Elke avond wordt opgenomen en de uitzending wordt geplaatst in een besloten Facebook-groep, zodat je die altijd kunt terugkijken en indien je een keertje mist online kunt inhalen.

Er zijn uitgebreide werkboeken bij inbegrepen. Je wordt lid van een besloten Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen en elkaar kunt motiveren en ervaringen kunt delen. Deze blijft een jaar actief.

Een mooie gelegenheid om jezelf en jouw superkrachten te ontwikkelen. Enige ervaring met meditatie en ontspanningstechnieken is gewenst.
Mocht je nog nooit gemediteerd hebben, dan kun je daar vast aan werken voordat de training begint, want voor sommige avonden is diepe trance nodig.

Er is plek voor max. 10 deelnemers zodat we voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

 

 

Details

Start:
14 September 2020 @ 19:30
End:
26 October 2020 @ 22:00
Cost:
€149
Event Categories:
,
Website:
https://e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=57965

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp