Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lezing/workshop Uittredingen en astrale projectie- door Ira

23 June 2020 @ 19:30 - 22:00

€29
Heb je wel eens het gevoel gehad dat je uit je bed viel waarna je wakker schrok? De kans is groot dat je dan een lichte uittreding hebt gehad. Of misschien heb je vliegdromen gehad of het gevoel dat je kon zweven? Ik (Ira) had al van jongs af aan spontane uittredingen. De eerste keer dat het gebeurde zag ik mijzelf liggen in bed en hoorde mijn eigen ademhaling. Meer dan honderd keer ‘vloog’ ik ‘s nachts uit mijn lichaam om de aardse wereld over te vliegen, soms begeleid door één van mijn gidsen, maar meestal alleen. Nare ontmoetingen met zwarte klevende entiteiten, maar ook liefdevolle ontmoetingen met soulmates en met overleden dierbaren. Ook leerde ik van Sten Oomen (auteur ‘Door het Raam’) ‘bewust’ uit te treden.
Daarbij heb ik veel ervaring met astrale projectie. Astrale projectie is geen uittreding (dit wordt wel vaak met elkaar verward) maar puur een verplaatsing van je bewustzijn, van je energie. Heb je ooit wel eens het gevoel gehad dat je de aanwezigheid voelde van iemand (die bij leven en welzijn is in het dagelijks leven)? Indien je een sterk verlangen hebt naar iemand en dit verlangen is wederzijds, kan astrale projectie zich manifesteren als iemands lichaam en kan het voelen alsof iemand naast je zit of ligt, terwijl dit niet zo is. De ander hoeft zich hier niet van bewust te zijn.
 
Tijdens deze ontspannen lezing/workshop vertel ik meer hierover onder het genot van een kop thee. Tevens leer je hoe je jezelf kunt trainen in astrale projectie en, alhoewel we niet gaan uittreden tijdens deze avond, leer ik je de technieken die nodig zijn om een uittreding op te wekken zodat je die eenvoudig thuis kunt doen.
 
Opgeven via info@namastecafe.nl

Bijdrage voor deze interessante en unieke workshop: 29 euro per persoon inclusief uitgebreide hand-out, thee en lekkers.
Er is plek voor 7 personen deze avond i.v.m. het advies om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Details

Date:
23 June 2020
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€29
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Map
× Stuur een Whatsapp