Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lezing Tweelingzielen- door Ira

11 September 2019 @ 19:30 - 21:00

€15

My hands on your skin were the gateway to the Divine.
Drop into your heart my Love. You’ll find me there
.

Voordat men op de term ‘Tweelingzielen’ of ‘Zielsliefdes’ komt heeft men vaak al een heel proces achter de rug. Wat is dat toch met deze ene persoon? Waarom verklaart de hele wereld mij voor gek, dat ik van deze persoon blijf houden en kan ik hem/haar niet mijn hoofd zetten? Waarom is het zo heftig tussen ons? Aantrekken..Afstoten.. Een emotionele rollercoaster.. Tekens van boven. Rare toevalligheden. Herkenning.

Wat is nou eigenlijk een tweelingziel of zielsliefde? Hoe weet je of iemand je dat daadwerkelijk is?
Heb je bijzondere voorvallen, toevalligheden, dromen, tekens en/of signalen gekregen of meegemaakt, alsof iets duidelijk gemaakt moest worden aan je? En heb je hierdoor ineens je tweelingziel of soulmate herkend? Alsof de schellen van je ogen vielen? En wat als je zielsliefde nu toch een andere keuze maakt en jij verscheurd achterblijft?
Of als hij/zij in een relatie is? Welke moeilijkheden kun je tegenkomen? En wat is nu uiteindelijk het doel van zo’n ontmoeting? Ga je een nieuwe relatie aan, of blijf je celibatair?

Meer dan 25 jaar heb ik (Ira) me verdiept in zielsliefdes en tweelingzielen en ik heb de afgelopen jaren al velen weer op weg geholpen in dit moeilijke en pijnlijke proces.

Deze lezing is een vernieuwde lezing, waarbij ik nog dieper op dit onderwerp inga.

Datum: 27 juni 2019
Tijd: 19.30 – 21.00
Locatie: Namaste Cafe
Kosten: € 15 per persoon
Aanmelden via info@namastecafe.nl
Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt.

Details

Date:
11 September 2019
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
€15
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp