Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Kracht van het Gesproken woord

1 May 2018 @ 19:30 - 21:15

Onze woorden kunnen ons leven maken of breken en wat we uitspreken is dus super krachtig.
Veel mensen zijn zich er niet van bewust hoé krachtig dit is. Het is daarom goed om te leren je uitgesproken woorden te monitoren. Zo kun je dingen, mensen of gebeurtenissen letterlijk in óf uit je leven praten. Denk maar even terug aan iets wat je herhaaldelijk hardop zei en wat werkelijkheid werd, zoals bijvoorbeeld: ‘ik word er ziek van’. Of ‘Ik krijg er jeuk van’.
Als je continu negatief spreekt, dan is het vrij waarschijnlijk dat je het leven ook zo ervaart.
Geloof het of niet, maar dat doe je zelf. Het wordt tijd dat je dat gaat veranderen. Daar gaan we deze ochtend aan werken.
We gaan het hebben over de Kracht van het Gesproken Woord, wat één manier van je leven creëren is. We gaan aan de slag met de Kracht van het gesproken woord en wekken een beter leven tot leven door middel van het doen van positieve affirmaties.
Alleen al door het doen van affirmaties heb ik de afgelopen jaren heel wat bereikt en het gaat steeds makkelijker.

Omdat veel mensen de affirmaties die ik voor mezelf doe heel prettig vinden en vaak opschrijven om ze zelf ook te doen en omdat ze het eindresultaat zien, geef ik je deze avond lekker klinkende maar ook krachtige affirmaties voor:
• Geldstroom
• Gezondheid
• Zelfvertrouwen
• Liefde
• Succes
We gaan deze avond oefenen met affirmeren. We gaan met elkaar kijken naar hoe geloofwaardig jij klinkt. Want als de mensen op deze avond jouw affirmatie niet geloofwaardig vinden, betekent het dat jij het zelf nog niet gelooft. We gaan door totdat we jou wel geloven. Tot jij jouw eigen innerlijke stem vindt. Gehoord wordt. Door dit te doen doorbreek je jouw eigen blokkade.
Daarna zul je merken hoe licht het voelt indien je een fijne, lekker klinkende positieve affirmatie voor jezelf hebt aangenomen en wat een rust het brengt als je dit vol zelfvertrouwen en vol overtuiging kunt uitspreken. Je zult zien hoe snel het zich manifesteert.
Leer de woorden te beheersen die je spreekt.

Bijdrage: 15 euro inclusief thee en lekkers.
Aanmelden: via info@namastecafe.nl met 06 nummer

Details

Date:
1 May 2018
Time:
19:30 - 21:15
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/168315070557908

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Map

Organizer

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
View Organizer Website
× Stuur een Whatsapp