Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Training van Bijbaan naar Bedrijf- opzetten massage- of healingpraktijk

28 March 2019 @ 10:30 - 16:00

€127

Compacte 1-daagse training

Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die een eigen massage- of healingpraktijk willen starten. Maar wat komt er zoal bij kijken?
In deze compacte eén daagse training behandelen we de volgende onderwerpen:
* wie is jouw ideale klant?
* zichtbaar zijn en gevonden worden
* werken vanuit huis vs. in een gehuurde ruimte
* hoe hou je je staande in een uiterst competitieve markt
* het gebruik van social media
* marketingtechnieken
* hoe je leert denken als ondernemer
* hoe je de juiste mindset creërt waardoor alles makkelijker gaat
* hoe je klanten bij je terug laat keren

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle massage- of healingpraktijk, zodat jij goed van start kunt gaan of je bestaande praktijk wat nieuw leven in kunt blazen.

Als kind uit een Indisch gezin is masseren mij met de paplepel ingegoten. Intuitief voelde ik vaak aan wanneer een collega, familielid of vriendin het even nodig had om even kort gemasseerd te worden en regelmatig hoorde ik: ‘je kunt echt goed masseren, daar moet je echt wat mee doen!’. Pas na mijn eerste reis naar India begon ik te masseren. Eerst op beurzen, daarna in mijn praktijk aan huis. Eerst al bijbaan en sinds 2015 als een echt bedrijf met alles erop en eraan: Namasté Café.
Met gemiddeld meer dan 45 afspraken per week met twee masseuses zitten we inmiddels ruim boven het landelijk gemiddelde.
In 2016, 2017 en 2018 werden we door Treatwell genomineerd als één van de beste massagepraktijken in Den Haag binnen Treatwell, met een gemiddelde van het cijfer 9 of hoger.

Ik kom tijdens mijn workshops of behandelingen die ik geef veel mensen tegen die ook graag een massage- of healingpraktijk willen opstarten, maar geen idee hebben hoe ze hiermee een echt inkomen kunnen verdienen. Daarom heb ik besloten om hier een mooie cursusdag van te maken en jou op weg te helpen.

Jouw investering is:
127 euro inclusief lunch, koffie, thee en handout.
Vroegboekkorting: bij boeking voor 15 maart 2019 betaal je slechts 99 euro inclusief lunch, koffie, thee en werkboek.
Opgeven via webshop: https://namastecafe.nl/product/van-bijbaan-naar-bedrijf-training-voor-massage-of-healingpraktijk/

Wat vonden anderen van deze training?
” Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de workshop over de geheimen van een succesvolle massagepraktijk. We hebben veel nuttige tips gekregen en het was erg inspirerend. Het was fijn om met iemand te praten die al zo veel ervaring heeft “.

“Bedankt voor de inspirerende trainingsdag! Ik heb er een hoop aan gehad, vooral het gedeelte over je mindset als ondernemer. Geloof in jezelf, manifesteer wat je wilt en kijk niet teveel naar andere ondernemers om je heen. Dat zijn tips die je niet op school leert en die jij uit ervaring kunt delen. Het is ook de spirituele kant die jij belicht en die door veel ondernemers vergeten wordt”.

Details

Date:
28 March 2019
Time:
10:30 - 16:00
Cost:
€127
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://namastecafe.nl/product/van-bijbaan-naar-bedrijf-training-voor-massage-of-healingpraktijk/
× Stuur een Whatsapp