Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De geheimen van een succesvolle massage- of healingpraktijk

februari 21 @ 10:30 - 16:00

Compacte 1-daagse training

Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die een eigen massage- of healingpraktijk willen starten. Maar wat komt er zoal bij kijken?
In deze compacte eén daagse training behandelen we de volgende onderwerpen:
* wie is jouw ideale klant?
* zichtbaar zijn en gevonden worden
* werken vanuit huis vs. in een gehuurde ruimte
* hoe hou je je staande in een uiterst competitieve markt
* het gebruik van social media
* marketingtechnieken
* hoe je leert denken als ondernemer
* hoe je de juiste mindset creërt waardoor alles makkelijker gaat
* hoe je klanten bij je terug laat keren

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle massage- of healingpraktijk, zodat jij goed van start kunt gaan of je bestaande praktijk wat nieuw leven in kunt blazen.

Als kind uit een Indisch gezin is masseren mij met de paplepel ingegoten. Intuitief voelde ik vaak aan wanneer een collega, familielid of vriendin het even nodig had om even kort gemasseerd te worden en regelmatig hoorde ik: ‘je kunt echt goed masseren, daar moet je echt wat mee doen!’. Pas na mijn eerste reis naar India begon ik te masseren. Eerst op beurzen, daarna in mijn praktijk aan huis. Eerst al bijbaan en sinds 2015 als een echt bedrijf met alles erop en eraan: Namasté Café.
Met gemiddeld meer dan 45 afspraken per week met twee masseuses zitten we inmiddels ruim boven het landelijk gemiddelde.
In 2016 en 2017 werden we door Treatwell genomineerd als één van de beste massagepraktijken in Den Haag binnen Treatwell, met een gemiddelde van het cijfer 9 of hoger.

Ik kom tijdens mijn workshops of behandelingen die ik geef veel mensen tegen die ook graag een massage- of healingpraktijk willen opstarten, maar geen idee hebben hoe ze hiermee een echt inkomen kunnen verdienen. Daarom heb ik besloten om hier een mooie cursusdag van te maken en jou op weg te helpen.

Jouw investering is:
99 euro inclusief lunch, koffie, thee en handout.
Je krijgt een factuur.
Opgeven via info@namastecafe.nl

Wat vonden anderen van deze training?
” Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de workshop over de geheimen van een succesvolle massagepraktijk. We hebben veel nuttige tips gekregen en het was erg inspirerend. Het was fijn om met iemand te praten die al zo veel ervaring heeft “.

Gegevens

Datum:
februari 21
Tijd:
10:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,