(Online) Workshops & Lezingen

Wij proberen wekelijks een zo interessant mogelijk programma neer te zetten van spirituele workshops en lezingen die deels door onszelf en deels door derden worden gegeven. We doen dit om mooie ervaringen te creëren. We hebben voor de workshop en lezingen een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet tot het laatste moment om je op te geven, want dan is de kans groot dat het vol zit.
Je kunt vantevoren betalen of op de dag zelf, voorafgaand aan de lezing/workshop, het liefst contant.
Als je je per e-mail opgeeft voor een workshop of lezing en dus een reservering maakt en een plek bezet houdt, gelden er annuleringsvoorwaarden indien je toch besluit om niet te komen. Als je dus niet zeker weet of je komt, vermeld dit dan, dan plaatsen we je eerst op de reservelijst.

Alleen aanmeldingen via e-mail zijn geldig, niet via Facebook omdat het te vaak gebeurt dat mensen op de knop drukken ‘Ik ga’ maar nooit komen.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn als volgt (tenzij anders aangegeven)

-bij annuleringen buiten 24 uur voor aanvang, wordt niets doorbelast. We kunnen dan nog iemand anders blij maken met jouw plek of het opnieuw uitzetten.
– bij annuleringen binnen 24 uur voor aanvang, wordt 100% doorbelast indien je afzegt of niet op komt dagen, tenzij je zelf iemand anders vindt die jouw plek kan invullen.

Je gaat automatisch met onze voorwaarden akkoord zodra je een reservering maakt.

Je vindt alle workshops/lezingen en overige activiteiten van Namasté Café onder ‘[maxbutton id=”4″ ] 

Online workshops & cursussen

Je vindt onder het tapje ‘Online workshops en cursussen’ en in de webshop dat wat we ook online aanbieden. Ideaal voor als je niet in de buurt van Den Haag woont. Je kunt de online workshops thuis vanuit je eigen huiskamer bekijken, meedoen en net zo vaak terugkijken als je zelf wilt. Bij sommige programma’s is er nog individuele begeleiding bij, maar niet bij alles. Daar is de prijs dan ook naar.

Wij hebben onze nieuwste training ‘Meesterlijk Manifesteren’ reeds op de nieuwe website voor online trainingen staan: https://namasteacademy.nl/

Onze eigen lezingen kun je tegenwoordig ook online volgen via Facebook Livestream. Ideaal voor als je niet in de buurt van Den Haag woont. Kijk hier voor het aanbod:

http://namastecafe.nl/product-categorie/e-books/

http://namastecafe.nl/product-categorie/online-cursus/

http://namastecafe.nl/product-categorie/online-lezingen/

× Stuur een Whatsapp