Het ontstaan

Het was 1994. Ik vertrok met mijn rugzak alleen op avontuur naar de andere kant van de wereld: Australië. Na wat gereisd te hebben langs de Westkust, streek ik neer in Bondi Beach, hét strand van Sydney en vond een baantje in de enige strandtent van Bondi: Gianni’s Beach House. Op een dag kwam ik uit werk en wandelde over Campbell Parade terug naar mijn kamer en viel er zomaar een gedachte uit de lucht: ‘Ooit open ik een spirituele koffiebar’. Vanuit de lucht in mijn hoofd. Van haar hoofd zakte het naar mijn hart.
Het ging daar nooit meer weg…

Het werd 2010. Het idee ging steeds meer concrete vormen aannemen in mijn hoofd en ineens besefte ik dat het mogelijk kon zijn. Dat het niet bij enkel een droom hoefde te blijven. Ik deed diverse massage opleidingen, een opleiding chakra healing, na jaren zelfstudie nog een opleiding handlijnkunde en startte mijn eigen praktijk aan huis naast mijn baan.
Ik kwam een soortgelijk concept tegen in Bangkok. Ik reis veel door India, waar ik nog meer inspiratie op deed en meer vond van wat ik in gedachten had. Ik werd geraakt en gegrepen door de kleuren en de ‘spirit’ van dit land. Tevens vond ik daar de perfecte naam voor mijn spirituele café. Nog meer inspiratie deed ik zowaar op in Bosnië, in het hart van de historische stad Sarajevo. Ik sprak mijn wens uit naar het Universum. Even stond mijn leven volledig op zijn kop en ik zag niet waarom dit mij allemaal overkwam. Maar ik kreeg nieuwe inzichten en voelde ik niet anders meer kon dan de grote stap te nemen.
Ik kreeg signalen. Zo werd ik op een dag in India door drie verschillende mensen aangesproken die allemaal hetzelfde zeiden: ‘Ma’am, you’re gonna start your own business and you come back to India, but next time you’ll be back for business. Ze kregen gelijk.
Een jaar later was ik terug in India en deze keer voor zaken.

Toch ben ik goed voorbereid van start gegaan, na uitvoerig onderzoek, een goed onderbouwd businessplan en de juiste lokatie.
Zo vond Namasté Café in 2015 haar thuis in het centrum van het spirituele hart van Den Haag: het Prins Hendrikplein. Er is ooit door iemand onderzocht dat er krachtige leylijnen (aardse meridianen) lopen van het Vredespaleis naar het Zeeheldenkwartier, waardoor er een verhoogde spirituele energie is in de wijk én dus meer spirituele ondernemers. Het is dus niet voor niets dat Namasté Café hier gevestigd is.
Ik heb mijn zielenpad gevolgd. Een droom werd na 21 jaar werkelijkheid. En gelukkig maar, want velen reizen vanuit het hele land naar het Prins Hendrikplein en vinden bij ons hun rust, balans en inspiratie.
Op dat jouw ziel hier eveneens op mag laden en mag genieten zoals het bedoeld is.

Tot ziens in Namasté Café!
Namasté _/|\_

Ira

image1

× Stuur een Whatsapp