Ooit, dik 27 jaar geleden besefte ik dat er zoiets moest bestaan als een tweelingziel. Ik ben me er in gaan verdiepen. Er was nog weinig over bekend. Pas jaren later ontmoette ik mijn tweelingziel. Natuurlijk had ik dat niet zo bedacht, maar alle rare gebeurtenissen, tekens, dromen en parallellen tussen ons wezen erop. In een regressie zag ik ons in een eerder leven en daarmee viel alles op zijn plaats.
Jaren na deze Tweelingziel- ervaring bleef ik alleen. Ik begon anderen te helpen in dit proces en heb er vele lezingen over gegeven. Uiteindelijk zette dit hele proces mij op het juiste pad. Het pad van mijn ziel. Dat ging hard.

De afgelopen twee jaar deed ik niets actiefs met Tweelingzielen, maar omdat Zielsliefdes een onderdeel zijn van het Ascensieproces en ik er nog vaak voor benaderd wordt, voel ik dat ik opnieuw hier iets mee mag doen. Inmiddels weer wijzer kan ik nog meer mensen hiermee helpen.

Uiteindelijk ontmoette ik een net zo bijzonder iemand. Waar Tweelingziel 1 mij op het juiste pad zette, maakte deze man mij (na eveneens een heel proces) helemaal compleet. Niet alleen dat, ook vond ik eenheid met God als nooit tevoren.

Waar iedere relatie iets van jouzelf reflecteert en een stukje van jezelf teruggeeft, gaf deze man mij mijzelf helemaal terug. De beste en mooiste versie van Ira. 
Het stopt nog lang niet, want dit is pas waar het begint. 
In mijn eigen grootsheid stappen. Alles neerzetten wat in mijn mogelijkheden ligt & beyond! Unstoppable!

Tja, ook met deze persoon is er vrijwel geen contact in het aardse, alleen op vijfde dimensie niveau, in de droomwereld en dan alleen in de REM-slaap. Maar deze puur energetische realiteit voelt meer puur en echt dan op aards niveau. 
Ook met deze persoon zijn er Goddelijke tekens, parallellen, visioenen.

Dus stelde ik mijzelf de vraag: kunnen wij meer dan één tweelingziel hebben?

Als iedereen een reflectie is van jou, dan kun je wellicht in andere bewustzijnsstadia een tweelingziel hebben die op dat moment bij dat bewustzijnsniveau past.

Wat zoek- en speurwerk leverde ervaringen op van mensen die dit ook zo ervaren, dus ik ben hierin niet de enige.

Het maakt verder ook niet zoveel uit. Het is fantastisch als wij een ‘Sacred Love’ kunnen ervaren, ook al is dit alleen in de vierde of vijfde dimensie (op energetisch niveau). Liefde waar God doorheen stroomt, ook al is jouw driedimensionale realiteit soms nog (even) ver daarvandaan. Het is fantastisch als liefde leidt naar eenheid met onszelf en met God.

Waar het bij elke zielenrelatie om gaat is dat je uit de pijn stapt, want pijn hoort bij 3D. Op 5D niveau ben je verbonden. Ga naar de verbondenheid en op een dag zul je verbonden zijn, ook in 3D. Zielenliefdes, wat voor naam je er ook aan wilt geven, leren ons dat er geen afgescheidenheid is.

Blijf je focussen op het gemis en wachten, dan blijf je missen en wachten. 
Ik geloof niet dat wachten een Goddelijk doel heeft. Keer naar binnen en vraag jezelf: wat voel ik? Ook al heeft jouw geliefde zich volledig voor jou afgesloten. Voel ik pijn? Voel ik liefde? Als liefde je antwoord is, dan weet je genoeg.

Richt je op wat je hier te doen hebt op aarde en laat dat voor nu jouw vervulling zijn. Stuur onvoorwaardelijke liefde en vertrouw op dat wat mag zijn. Je kunt alles proberen op 3D niveau: contact zoeken, je best doen, gefrustreerd zijn, maar het gaat niet werken…. Je kunt enkel vanuit je hart communiceren op 5D niveau. De tijd zal duidelijk maken of iemand de Goddelijke keus voor jou is. Dit concept gaat zo diep dat dit niet in dit artikel alleen te beschrijven is.

Maar voor nu…zoals Florence Scovel Shinn het lang geleden al schreef:

“When you send out real love, real love will return to you, either from this man or his equivalent, for if this man is not the divine selection, you will not want him.

#foreverconscious

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp