** Wat je opschrijft gebeurt **

De reden voor dit blogartikel is een oude agenda uit 2015 die ik vond. Ik had daarin wat omzetdoelen opgeschreven, wat toen nog echt heel veel leek, maar waar ik nu al overheen ga. Ook had ik opgeschreven dat ik binnen twee jaar meer zou reizen en meer op pad zou gaan om spulletjes in te kopen in India en ook dat is nu een feit. Ik ben bij wijze van spreken net terug uit India en 1 maart a.s. vertrek ik weer. Dit keer voor de zomerinkopen.

Dit is niet de eerste keer dat ik iets op heb geschreven om er later achter te komen dat het uitkwam. Ik heb ook mijn bedrijfspand getekend (juli 2014) compleet met indeling, massageruimte, workshopruimte en binnentuin en enkele maanden later vond ik dat pand. Pas in juli 2015 vond ik die aantekeningen terug. Ik was het al vergeten.

Ik hoor het vaker: wat je opschrijft, gebeurt. Dus… wat heb je te verliezen?

Maak een mooi notitieboek en zet je doelen er in:
ik heb…
ik ben….
ik reis..
Binnen twee jaar heb ik…. bereikt.
Binnen vijf jaar woon ik daar en daar… Etc.

Laat het vervolgens los en leg je boekje of schrift weg tot je het op een later tijdstip bij toeval weer tegenkomt.
Je zult zien dat het uitkomt! Het heeft soms tijd nodig, dus kijk niet iedere keer krampachtig in je boekje of schrift, het komt wel. Je zult het zien.

Bijna een jaar geleden liet ik mensen die bij mij een cursus Manifesteren volgden een brief aan zichzelf schrijven, met wat ze in een jaar bereikt zouden hebben. Die brieven heb ik zorgvuldig bewaard. Over een kleine twee weken vinden zij die brief in hun brievenbus.
Ik ben reuze benieuwd!

Begin vandaag nog. Schrijf en crëer je leven. Met echte pen en papier.
Heeft dit je geïnspireerd? Deel, tag en inspireer een ander!

“Write it down, make it happen”.
Merry X-mas!

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp