** Just Jump! **

Iemand vroeg me onlangs: ‘Ira, ben jij altijd zo zelfstandig geweest?’.

Ik antwoordde: ‘nou nee, niet bepaald! Ik was als kind heel onzeker. Ik was dapper maar ook overgevoelig. Ik had angst voor het leven, angst voor mensen en was heel verlegen. Ik zat half in mijn lichaam en zweefde elke tien dagen eruit om in de astrale wereld te vertoeven. Ik zat tegen levensmoe aan toen ik op mijn 22e een belangrijk besluit nam: iets doen wat ik eigenlijk helemaal niet durfde. Alleen op reis naar het andere eind van de wereld…

‘Jij????’’, was de reactie van mensen om me heen.

Maar ik ging. Doodsbang. En toen ik er eenmaal was, in dat verre Australië, toen dacht ik: ‘nu ik hier toch ben en het toch niet meer uitmaakt, kan ik net zo goed hier ook iets doen wat ik niet durf: bungeejumpen in een regenwoud bij Cairns. En zo geschiedde…
(Ja, ik ben het echt op de foto!)

Tijdens die reis, van negen maanden, doorstond ik hachelijke avonturen, maar ook kreeg ik het idee voor Namaste Cafe, ook al manifesteerde dat pas 22 jaar later!
Na die reis kon ik de hele wereld aan. Het was het begin van vele reizen en van een 18-jarige carriere in de reiswereld.

In het leven zijn er LIFE-CHANGING people en LIFE-CHANGING decisions.
Als je op je leven terugkijkt dan weet je wie en wat dat geweest zijn.
Soms moet je die ene sprong nemen. Hoe eng dat ook is…
Maar stel dat het je leven ingrijpend verandert en ‘for the better?’.

Wanneer je bang bent om te springen dan is dat exact het moment waarop je MOET springen.
Geloof me, je vleugels groeien tijdens je val…

#foreverconscious

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp