In 2010 deed ik een regressie. Terug naar een vorig leven. Door de juiste technieken van de sjamaan, met wie ik de regressie deed, was het heel eenvoudig om terug te keren en de sluiers tussen dit leven en het vorige, bleken heel dun.

De sjamaan loodste me soepeltjes van de ene belangrijke gebeurtenis naar de volgende. Het was een zwaar leven, vol met verdriet. Al vroeg overleed ik en ik kon zowel het vorige leven als dit huidige leven overzien. Ik schrok me kapot. Er waren zoveel paralellen. De levensomstandigheden waren nu weliswaar beter, maar mijn vorige leven herhaalde zich wederom in veel opzichten. Ik zag veel dezelfde mensen, ik herkende ze aan hun ogen (niet voor niets de spiegels van de ziel) alleen waren we in andere rollen. Ik zag ook dat ik het allemaal zelf creërde.

Ik besefte dat alleen IK kon veranderen. En dat heb ik gedaan. Radicaal. In plaats van te overleven ben ik gaan leven. Ben ik gaan genieten, meer in het moment gaan staan.
Ik kreeg meer moed. Want ik besefte ook na deze regressie: je mag altijd spijt hebben van wat je hebt gedaan maar nooit van wat je niet hebt gedaan.

Ik bestudeer al geruime tijd de werking van onze verbeeldingskracht, onze geest, ons onderbewustzijn middels de studies van o.a. Neville Goddard. Ook hij vertelt hetzelfde: je vorige leven is dit leven totdat jij verandert. Dus is er een situatie die jij niet fijn vindt, dan kun je de Power of Revision toepassen. In je verbeelding buig je de situatie om naar iets prettigs om te voorkomen dat de situatie zich weer herhaalt.

Meer hierover weten en over de ongelooflijke kracht van onze geest, onze verbeeldingskracht en ons onderbewustzijn? Ik ga er diep op in tijdens de workshop ‘De kracht van je verbeelding’ op 25 juli a.s.

Manifesteren op hoog niveau met vele interessante technieken (uiteraard zelf getest). Ben jij erbij?

× Stuur een Whatsapp