** Je volgende leven is dit leven **

Laat me je een vraag stellen, die je voor jezelf in stilte kunt beantwoorden. Leef jij je leven zo, dat je ernaar zou verlangen om het in een volgend leven over te doen?

Zo nee, laat me je dan een voorspelling doen. Je volgende leven is dit leven, tenzij jij het nu verandert. Ik weet het, ik heb het gezien in een regressie in 2010. Mijn vorige leven was exact dit leven, alleen de levensomstandigheden waren in dit leven iets beter. Dezelfde drama’s, issues, dezelfde ziektes. Het was een shock.
Maar daarna werd ik wakker. Daarna is er langzaamaan een verandering gekomen omdat ik mijn leven heb veranderd.
Ik kijk nu terug op een leven voor 2010 en een leven na 2010.

Je vorige leven is dit leven en je volgende leven is ook dit leven omdat wij altijd creëren vanuit het altijd aanwezige moment dat het NU heet. Met onze energie, ons bewustzijn, onze gedachten creëren wij paden, routes en patronen waarop wij ons leven bewandelen.
Als wij ons bewustzijn, onze gedachten, niet veranderen, dan blijven wij herhaaldelijk over diezelfde paden lopen. Wij weten alleen niet dat we de video des levens iedere keer weer opnieuw laten afspelen.

Daarom stel ik je nu deze vraag. Als je dit leven niet opnieuw wenst te leven, begin dan nu met het veranderen ervan.
Word je allereerst bewust van de gesprekken die je met jezelf voert. Als dat niet in lijn is met wat jij wilt, verander het dan.
Voer innerlijke gesprekken met de vrouw die je wenst te zijn, met de man die je wenst te zijn.
Stel je voor dat je die man of vrouw BENT die je wenst te zijn. Stippel een nieuwe route uit door je gedachten te veranderen en je voor te stellen hoe je leven zou zijn als je het leven leidt dat je wenst.
Leef niet langer op de automatische piloot, als een machine, maar word een bewuste creator. Dat is leven in de nieuwe energie. Als je ‘wakker’ wordt zie je hoeveel mensen nog in de oude energie leven.
Praat alleen over mooie en goede dingen. Focus op wat je wilt, niet op wat je NIET wilt.

Als jij bewust wordt, dan verspreid jouw bewustzijn zich naar anderen. Als jij de plantjes in jouw tuin water geeft, geef je ook een beetje water aan de plantjes in de tuin van de buurman.

Sta niet toe dat je tegen jezelf zegt: ‘ik zie het wel…’
Als je wacht op verandering, dan vertel ik je nu dat je voor altijd tevergeefs zult wachten. Waarom niet vandaag ontwaken?

Als je van binnen een mooier leven kunt voorstellen dan garandeer ik je dat je wereld om je heen ook mooier wordt. Kennis opnemen heeft alleen maar zin als je het ook toepast. Maak daarom de dagelijkse gesprekken met jezelf mooier. Stap de wereld binnen van de ontwaakte mens.

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp