In deze tijden van nieuwe energiëen is het niet voor niets dat ook de liefde anders wordt. Anders dan we voorheen gekend hebben. We worden geleid naar een ‘God infused’ liefde. Pure onvoorwaardelijke liefde.
Meer en meer mensen ontmoeten dan iemand met wie zij een diepe connectie voelen.  Een tweelingziel.
Iemand die voelt als thuis, die totaal anders aanvoelt dan de liefdes die we voorheen gekend hebben. Omdat het op alle lagen klikt. Omdat de ander een perfecte spiegel voor ons is. Omdat we aan hetzelfde stuk werken. Iemand over wie we tekens krijgen van God.

Het patroon met deze liefdes is vaak hetzelfde:

Een overweldigend gevoel van thuiskomen, een geweldige klik, gevolgd door een (lange en intense) periode van ontkenning van één van de twee en van totale afgescheidenheid.

In die afgescheidenheid vinden we eerst onszelf, onze eigenliefde. We transformeren, we hele oude pijn en werken aan de beste versie van onszelf. Omdat we die ander, die zo speciaal voor ons is, alleen het beste van onszelf willen geven.

Hoeveel afstand er ook is, de connectie blijft. De connectie gaat zich voortzetten op een ander niveau, op zielenniveau, 4D en 5D. Je kunt de ‘energetische koorden’ met deze persoon niet ‘doorknippen’.

Het contact blijft, alleen via dromen en telepathie. Dat is je bevestiging dat je niet hoeft te twijfelen aan de echtheid van deze ontmoeting. Dit is om te leren dat afgescheidenheid een illusie is.

In deze periode is het goed om een stap terug te doen en niet om herhaaldelijk pogingen te doen de ander te laten in te zien dat je liefde oprecht is.
Zoek ook niet je bevestiging bij anderen, die hebben het antwoord voor jou niet.
Jouw antwoord komt van God/het Universum of hoe je het ook wilt noemen. De bedoeling is dat je totaal vertrouwen vindt in God/het Universum en je overgeeft aan wat is.  Heb je authentieke zelf lief. Vind heelheid in jezelf. Geef het de tijd en ruimte. Volg de tekens.

In de tussentijd ‘hold space’ voor diegene die jij zo lief hebt. Oordeel niet, laat de ander zijn, in pure onvoorwaardelijke liefde. Op een dag trekken de wolken op en breekt de zon door die zo lang voor ons verscholen was…

_/|\_ Ira

× Stuur een Whatsapp