Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online workshop Zelfmeesterschap en de Universele Wetten

21 April 2020 @ 19:30 - 21:30

Zelfmeesterschap en de Universele Wetten

Het leven is eenvoudig. Meesterschap over jouzelf (in balans op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak) is ook eenvoudig, als je weet hoe je navigeert door het leven met de Universele Wetten waarmee alles valt of staat.

Niemand heeft je dit geleerd op school. Maar je kunt eigenlijk niet zonder deze kennis.De meeste mensen kennen enkel en alleen de Wet van Aantrekkingskracht en hebben al moeite om deze bewust toe te passen. Maar wist je dat er nog 11 andere Universele Wetten zijn?

Als je jezelf deze wetten eigen maakt, kom je in balans en als je in balans bent, dan navigeer je makkelijk door het leven. In flow.
In harmonie met jezelf en de wereld.

Tijdens deze super interessante online workshop ga ik in op al deze Universele wetten en hoe je ze toepast.  Het één kan niet zonder het ander. Natuurlijk krijg je een mooie hand-out erbij die je kunt downloaden zodat je altijd naslagwerk hebt.

Jouw investering: 20 euro inclusief re-play en hand-out. Kun je er niet live bij zijn? Dan kun het webinar nog twee weken lang terugkijken.
Aanmelden via deze link: https://namaste-cafe.webinargeek.com/zelfmeesterschap-en-de-universele-wetten

Details

Date:
21 April 2020
Time:
19:30 - 21:30
Event Tags:
, , ,
× Stuur een Whatsapp