Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bewust Ondernemen

24 April 2020 @ 08:00 - 17:00

Bewust ondernemen- Masterclass

Toen ik ruim vijf jaar geleden Namasté Café begon, zei ik: ‘God is nu mijn werkgever’, werd die uitspraak van mij uitvergroot gepubliceerd in het Kerkblad Den Haag. Het is zo waar geworden.

Bewust of Spiritueel Ondernemen is niet alleen maar een massage- en of healingpraktijk opstarten. Er komt zoveel meer bij kijken.
Als je echt leert werken in co-creatie met de Bronenergie dan zal zich iets bijzonders aan jou onthullen.

Zoveel mensen zijn niet gelukkig meer in hun baan en willen het liefst hun eigen praktijk opstarten in massage, healing, coaching, mediumschap etc. Als je stappen wilt zetten in die richting, laat deze Masterclass dan je eerste stap zijn.

Leer altijd van iemand die het pad al bewandeld heeft en een ruime ervaring heeft. Ik begon reeds in 2010 mijn ondernemerschap met een praktijk aan huis en startte ruim vijf jaar geleden Namasté Café. Het bespaart je zoveel tijd, energie en geld als je goed voorbereid van start gaat.

In deze Masterclass via Webinar ga ik je alles vertellen over mijn pad.
-Hoe ik begon naast mijn baan met een praktijk aan huis.
-Hoe ik (toen nog) onbewust het startkapitaal manifesteerde voor Namasté Café.
-Hoe ik nooit één cent bij iemand heb hoeven lenen, nooit rood heb gestaan en mij altijd financieel staande heb weten te houden in de afgelopen vijf jaar.
-Hoe ik ook nu, in tijden van Corona, zonder stress mijn hoofd boven water hou en inkomsten genereer.
-Hoe ik onbevreesd onderneem.
-Hoe ik heb leren werken met de Bronenergie en mij volledig laat leiden terwijl tegelijkertijd mijn zakelijke achtergrond mij nog altijd goed van pas komt.
-Hoe ik altijd weer briljante idëen krijg.
-Hoe ik moeiteloos blijf innoveren en met de tijd meega.

Of je nu al een Bewust Ondernemer bent of graag stappen wil zetten in die richting, deze Masterclass zal je zeker inspireren om goed beslagen ten ijs te gaan of de nodige geïnspireerde actie te ondernemen in je bestaande praktijk.

Ik deel deze uiterst waardevolle kennis met je voor een prachtige prijs. Je kunt deze Masterclass aftrekken als investering in je bedrijf.
Na deze masterclass heb ik tevens een mooi aanbod voor je voor als je verdere stappen wilt zetten met mijn hulp.

Deze Masterclass zal je inspireren, zal je motiveren en het vertrouwen geven dat je nodig hebt.

Jouw bijdrage: 39 euro inclusief BTW, replay (14 dagen geldig) als je er niet live bij kunt zijn en geillustreerde duidelijke hand-out

Details

Date:
24 April 2020
Time:
08:00 - 17:00
× Stuur een Whatsapp