Fijnste Feel Good Winkel in het Zeeheldenkwartier…

Namasté Café was een van de genomineerden voor het beste Feel Good bedrijf van het Zeeheldenkwartier. Met 77% van de stemmen begonnen we met een fikse voorstand op 29 september.
Het werd een bloedstollende nek aan nek race.. Donderdagavond 8 oktober om 22:00 uur stonden we nog op nummer 1, vrijdagmorgen 9 oktober, vlak voor het einde van deze verkiezing stonden we ca. 40 stemmen achter. We hadden ons er maar vast bij neergelegd tot we hoorden dat op de website van Den Haag Direct Namasté Café toch als winnaar was uitgeroepen! Met een uitgebreid artikel erbij over Namasté Café.
Heel even mochten we genieten van deze Haagse Faam. Tot dat de telefoon onverbiddelijk overging en Den Haag Direct mededeelde dat er toch wel een pijnlijk foutje was gemaakt. Helaas!
Toch zijn we als nieuwkomer in het Zeeheldenkwartier enorm trots op onze behaalde 41% en een dikke vette tweede plaats! We hebben de laatste tijd al rijkelijk media aandacht gekregen in grote bladen, dus we hebben niets  te klagen en we voelen ons toch hét Feel Good bedrijf van het Zeeheldenkwartier in de breedste zin van het woord, al was het officieel maar voor heel even!

 

image2(1) imagedhdimage3(1)

× Stuur een Whatsapp