Ruim een jaar geleden stond ik op het punt om een tweede vestiging te openen.
Ik had een pand gevonden in het centrum van Delft. Ik had de stevig onderhandeld over huurprijs, periode etc. en alles was akkoord. Ik stond op het punt het huurcontract te tekenen.

Ruim een jaar geleden stond ik op het punt om een tweede vestiging te openen.
Ik had een pand gevonden in het centrum van Delft. Ik had de stevig onderhandeld over huurprijs, periode etc. en alles was akkoord. Ik stond op het punt het huurcontract te tekenen.

Maar toen… ging er iemand uit mijn team weg, waardoor dat niet meer compleet was. Met mijn handen in mijn haren moest ik razendsnel denken. Hoe kon ik met een incompleet team een tweede vestiging opstarten en ook  voor de tweede vestiging de juiste en capabele mensen zoeken?

Ik belde mijn goede vriendin Corine van Zoelen en we hadden een lang gesprek. Ze vroeg me:
‘Wat zou je doen over vijf jaar?’.Ik hoefde er niet over na te denken. ‘Over vijf jaar’, zei ik ‘dan werk ik meer online en ik reis meer’. Toen vroeg ze me: ‘maar waarom pas over vijf jaar???’. Ik antwoordde: ‘nog even knallen, dan verkoop ik de boel en doe ik het rustiger aan door meer online te gaan werken en meer te reizen’. Corine zei: ‘maar wat als je ‘over vijf jaar’ nu  naar voren haalt? Wat als je aandacht gaat besteden aan online? Volgens mij ben je er nu al klaar voor’.

Ik heb er een nachtje over geslapen en haar advies ter harte genomen. De makelaar afgebeld. Geen tweede vestiging in eigen beheer.

Onlangs zei Corine me: ‘Heb jij in de gaten dat jij nu al een half jaar het leven leeft dat je eigenlijk wilt? Je reis veel, je werkt meer online, je hebt meer vrijheid en meer winst’.

Het klopt… ik heb het gemanifesteerd en zonder dat ik het in de gaten had, was ik veel sneller daar waar ik wilde zijn. Enkel en alleen door alles wat ik heb geleerd toe te passen. Universele wetten toe te passen.

Dat was een mega eye opener. Ik heb er dan niet over getwijfeld om Corines online training te doen om een academy op te zetten. Zodat ik mijn allernieuwste training: Meesterlijk Manifesteren goed neer kon zetten en alle cursussen over kan hevelen naar Namasté Academy.

Het is een prachtig online programma met werkboek. Wat is het je waard om te leren hoe jij ook jouw mooiste leven kunt leiden?
https://namasteacademy.nl/manifesteren/

Corine… is een kanjer. Ze is yoga business coach en leert yoga docenten het nieuwe ondernemen.

We namen onlangs haar 50e podcast op. Ik geef hierin wat van mijn beste tips:
https://deyogabusinesscoach.nl/50-2/

Corine… is een kanjer, een visionair. Ik kan het van harte aanbevelen om met haar in zee te gaan.

Veel luisterplezier!

× Stuur een Whatsapp