Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Informatie avond spirituele reis Bosnië- april 2020

19 November 2019 @ 19:30 - 20:30

Bosnië…
Wellicht niet het eerste land waar je aan zou denken voor een spirituele reis.
Toch is dit een magische plek. Meteen al als je aankomt, in de schitterende natuur, voel je de rust over je heen komen. De schone lucht en de hoge energie doen iets met je.

In 2005, toen ik (Ira) zelf voor de eerste keer in dit prachtige land kwam, werden de vijf piramides ontdekt door Semir Osmanagic.
Deze piramides, waarvan de piramide van de Zon de grootste is op aarde, zetten de geschiedenis op zijn kop. Piramides zijn energiemachines. De hoge energie is heel erg voelbaar.

In april 2020, als de lente aanbreekt en de sneeuw is verdwenen, maken wij onze eerste spirituele reis naar Bosnië, ons Inner Peace Retreat.
We maken mooie uitstapjes in de omgeving, schitterende wandelingen op deze magische krachtplek, we genieten van de uitstekende Bosnische keuken, we mediteren en ik geef je workshops en oefeningen zodat jij je Innerlijke vrede vindt en ook na deze reis kunt vasthouden.

Angst, frustratie en piekeren hebben een lage vibratie.
Liefde en dankbaarheid hebben een hoge vibratie.
Innerlijke vrede heeft de allerhoogste vibratie.
Daar gaat deze reis over.

Ik (Ira) heb 18 jaar ervaring in het toerisme, ben goed bekend in Bosnië, spreek redelijk de Bosnische taal en heb een pakket aan spirituele kennis. Als ik reis, ben ik op mijn best.
Ik neem je mee naar de vallei van de Piramides in het voorjaar van 2020 en geef voorafgaand deze informatie avond.

Deze informatieavond is geheel gratis, geef je wel even op i.v.m. de thee die ik klaarzet en al je vragen omtrent deze reis kun je ook stellen.

Kun je er niet bij zijn? Dan kun je de informatie avond ook online volgen, stuur me dan even een mailtje via info@namastecafe.nl en ik geef je instructies om via een besloten Facebook groep mee te kijken.

Details

Date:
19 November 2019
Time:
19:30 - 20:30
Event Category:

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp