Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Herzie het verleden, verander de toekomst- door Ira

3 September 2019 @ 19:30 - 21:30

€20

Onze herinneringen creëren onze toekomst.
Je creërt je leven gebaseerd op eerdere ervaringen. Al deze ervaringen worden opgeslagen in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is waar patronen leven.
Patronen worden getriggerd door gebeurtenissen. Als je vandaag op een bepaalde manier op iets reageert, is de kans heel erg groot dat je morgen weer op dezelfde manier op een zelfde soort gebeurtenis reageert. Je blijft herhaaldelijk  dezelfde situaties aantrekken. Totdat je inziet dat jouw reactie erop je nergens brengt.
Totdat je het bewust verandert.
Mensen die altijd geluk hebben, zijn mensen met gelukkige herinneringen in hun zielengeschiedenis. Mensen die altijd pech hebben, zijn mensen met ongelukkige herinneringen in hun zielengeschiedenis. Je hercreërt altijd je toekomst.

In dit leven kennen wij een tijdlijn, maar als ziel is er geen tijd en dus ook geen tijdlijn. Er is geen verleden, er is geen toekomst, er is alleen maar NU.
Alles vindt plaats in het HIER en NU.

Omdat reacties van jou op eerdere gebeurtenissen bepalen hoe jouw reacties zullen zijn op dezelfde toekomstige gebeurtenissen gaan we aan de slag met een techniek die de Wet van Herziening heet. Alle gebeurtenissen die geprint worden in je onderbewustzijn komen daarna tot leven in je huidige driedimensionale werkelijkheid.

Zo kunnen we jaren, zo niet levens in hetzelfde cirkeltje blijven ronddraaien. Dezelfde patronen, dezelfde reacties, dezelfde ziektes… Zo houden we onszelf vast.
Jaar in, jaar uit, leven in, leven uit.

Als we bewust teruggaan naar de herinnering, waar onze blokkade is ontstaan, dat kan in dit leven of een eerder leven zijn, dan kunnen wij de geschiedenis herschrijven en herzien.
Zo veranderen wij ook onze toekomst.

Bijdrage: 20 euro per persoon inclusief thee en lekkers
Opgeven via info@namastecafe.nl

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt.

Details

Date:
3 September 2019
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
€20
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp