Spirituele retraite Bosnische Piramide van de Zon met Peter den Haring en Ira Nagel

We ontmoeten elkaar in Bosnië om een heerlijke week je spirituele zelf te voeden op een magische plek: de vallei van de piramides!
Peter den Haring zal er zijn om trancereizen, familieopstellingen en karmische astrologie te verzorgen. Een deep-dive in jezelf.
Ira weet de weg in Bosnië en neemt je mee naar oudheden, krachtplekken en de Bosnische Banja voor de nodige ontspanning.

Een week midden in de ‘high vibes’ van de Bosnische natuur, met heerlijk eten en prachtige mensen!

Lees er alles over in de bijgaande brochure.

Wie zijn wij?

Peter den Haring (1946) is al jarenlang astroloog, familieopsteller, therapeut, schrijver en coach. Peter heeft meer dan vijftig trancereizen gegeven in Namasté Café en brengt een tweewekelijks online magazine uit ‘Tijdgeest Magazine’ waarvan velen hem kennen.

Ira Nagel (1971) was zeven jaar lang eigenaresse van het spirituele Namasté Café in Den Haag waar zij diverse sessie en therapiëen aanbood en ook spirituele retraites organiseerde in India en Bosnië. Zij is verhuisd naar Bosnië om er te gaan wonen en kent de omgeving goed.

Aanmelden

Als je mee wilt met deze gave reis, stuur dan even een mailtje naar info@namastecafe.nl
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Op een gegeven moment zullen we moeten kijken naar de samenstelling van de groep i.v.m. het maximum aantal personen en gedeelde kamers.
Je ontvangt per e-mail een bevestiging met een betaallink. Als je aanbetaling binnen is, is je retraite bevestigd.
Zes weken voor vertrek dient het restantbedrag voldaan te zijn.
Zie voor alle voorwaarden de brochure.

 

× Stuur een Whatsapp