Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wonderland Retreat

1 September 2023 @ 18:00 - 8 September 2023 @ 10:00

€1010

Wonderland Retreat

01-08 september 2023

Verblijf, halfpension

Piramides en wonderland

Vervoer ter plaatse

Groepscoaching

Snelle transformatie

N

Professionele begeleiding

Deze retraite neemt je mee door Wonderland… De reis brengt de betovering in jou en je liefdesleven.

Wonderland Retreat

In deze transformerende reis ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld op heilige grond: de vallei van de Bosnische piramides. Hier beginnen we onze reis.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de oudste piramide op aarde, de hoogste en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. De energie van de piramides is bij uitstek geschikt voor healing en activatie. Het haalt alle hogere, maar ook alle lagere energiëen bij je naar boven.  Deze reis wordt een combinatie van het groene Bosnië en het meer Mediterrane Herzegovina en het beste wat dat te bieden heeft!

Liefhebben, een gezonde bewuste relatie en vrouw zijn, zijn tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Ten eerste is het niet meer genoeg om als vrouw geboren te worden. Vrouw zijn is een kunst.

Een bewuste gelukkige relatie aantrekken én behouden is eveneens een kunst.

Veel vrouwen in de Westerse wereld zijn zo van zichzelf en van hun vrouwelijkheid afgesneden en weten niet altijd hoe ze zichzelf van eerdere trauma’s moeten helen, waardoor ze ongemerkt toxisch worden en daarmee alles wat ze eigenlijk zo graag willen, namelijk die grote liefde…afstoten.

Tijdens deze reis, gaan we naar magische en energetische plekken in Bosnië en Herzegovina: krachtplekken en plekken met zuiver stromend water en natuurschooon.

Stromend helder water reinigt niet alleen je energielichaam, maar laat alles in je leven weer stromen.

Snelle transformaties vinden plaats na een spirituele reis naar de Bosnische piramides. Als je de kennis ontvangt hoe je de piramides voor je kunt laten werken met welke activaties, dan geeft dat een hele andere dimensie aan je reis dan wanneer je alleen de piramides bezoekt. Het is tussen jou en de Bosnische piramides hoe en wanneer die transformaties plaatsvinden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de energie nog een aantal weken door kan werken en dat bewustzijnsgroei en daarmee prachtige veranderingen supersnel plaatsvinden na terugkomst uit de vallei.

Ben jij er klaar voor om alles te leren over de liefde, over gezond gedrag, over het doorbreken van je patronen, het bewust worden van je blinde vlekken en over de kunst van het vrouw zijn? Wil jij die bewuste, betoverende,  bijzondere vrouw belichamen voor wie het normaal is om gelukkig te zijn in de liefde? Dit gecombineerd met prachtige ongerepte plekken in Bosnië en Herzegovina? Ontmoet mij dan hier in Visoko tijdens deze Wonderland Retreat!

Ik ben Ira en ik woon hier in Visoko. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen en spirituele retraites te organiseren.Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en als het weer helemaal kan, ook in India. Ik vergroot het bewustzijn van mensen, ben een echte ‘awakener’, en een wakkerschudder Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal.

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd en werk op basis van inspiratie. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar in Visoko.

 

 

Deze retraite komt het volgende aan bod:
– oosterse wijsheid voor een evenwichtige evolutionaire liefde
– het verschil tussen matrixrelaties en nieuwe energie relaties
– diepgaande inzichten in al je liefdesrelaties en met de eerste man en vrouw in je leven (je ouders)
– alles over toxische relaties vs. gezonde bewuste relaties
– alles over de toxische vrouw en waarom je haar achter je moet laten
– alles over diverse relatievormen
– alles over tweelingzielen, zielsrelaties etc.
– heel veel psychospiritueel zelfwerk
– heel veel schaduwwerk
– inzicht in plekken met vrouwelijke en mannelijke energie.
– liefde manifesteren vs. je perfecte reflectie aantrekken.
Dit alles temidden van het mooiste achtergrond decor: de schitterende natuur van Bosnië en Herzegovina, krachtplekken, piramides, watervallen en pittoreske plaatsjes.

 

Bereid je voor op heel veel inzichten, doorbraken en bewustwording van je valkuilen en blinde vlekken. Nadat je je elf dagen hebt ondergedompeld in interessante kennis, energetisch hoog vibrerende plekken en wonderlijk natuurschoon, ben je er helemaal klaar voor om een gezond liefdesleven te hebben én te onderhouden!

Je kunt naar Bosnië afreizen:
1) per auto (aanrader). 
2) per bus
3) per vliegtuig
Overleg even met Ira. Ze kan de deelnemers eventueel met elkaar in contact brengen.

Het programma

Dag 1: (1 september)
dag van aankomst, inchecken in de groepsaccommodatie.
Welkomstdiner in een leuk restaurant in Visoko en uitleg over het programma.

Dag 2-3:
We bezoeken de Ravne tunnels, een ongelooflijk netwerk van prehistorische ondergrondse tunnels, en het piramide mega complex in Visoko. De piramides en krachtplekken zullen je helpen met  de eerste heling en activatie. Dit zijn plekken met een uiterst hoge frequentie. We zullen ons met name concentreren op de plekken met vrouwelijke energie.

Dag 4-7
Vandaag gaan we op pad naar Herzegovina, waar we ons nestelen nabij prachtige  watervallen. We bezoeken de mooiste plekken in Herzegovina, waaronder natuurlijk het prachtige Mostar en andere prachtige plekken in de omgeving daarvan. We vullen de dagen met nieuwe kennis en energietransmissies. Een energietransmissie is kennisoverdracht waar bepaalde codes, bepaalde energie in zit en wat via mij doorkomt en waardoor bij jou het kwartje valt. Je merkt dat als het totaal resoneert met jouw essentie, of als je geraakt wordt door de informatie die stroomt.  Geleidelijk aan zal jouw transformatie voelbaar en zichtbaar worden en de nieuwe energie zijn werk gaan doen.

Nog meer purificatie van oude energie vindt plaats doordat we ons onderdompelen in koele heldere stromende watervallen en onszelf opladen met de hoge frequentie ervan.

We zetten de nieuwe energie die je hebt opgedaan nog wat verder kracht bij en doen het innerlijk werk om deze nieuwe versie van jezelf te belichamen en te verankeren.

Dag 8

Indien je terugreist, zorg ik ervoor dat je weer op tijd op de luchthaven van Sarajevo bent en indien je verlengt in Visoko, neem ik je mee daarnaartoe.

Wat is inbegrepen?
De gehele begeleiding, entreegelden, vervoer zoals beschreven, alle maaltijden (een goed ontbijt en diner).

Wat is niet inbegrepen?
Je reis van en naar Bosnië. Boek het beste met Air Serbia: Amsterdam-Sarajevo via Belgrado v.v.
In overleg is een transfer vanaf de luchthaven mogelijk indien meer mensen op dezelfde tijd aankomen (extra).
Lunch
Koffietjes en drankjes.
Uitgaven van persoonlijke aard.

Hoeveel plek is er?
Er is voor deze retraite maximaal plek voor 6 personen. Je kunt je opgeven via info@namastecafe.nl
Je deelname is bevestigd als de aanbetaling is voldaan.

Wat is belangrijk?
Vegetarisch eten is mogelijk, vegan niet (eventueel zelf verzorgen).
Je dient goed ter been te zijn, we gaan veel lopen. Topconditie hoeft niet, maar wel goed ter been.
Neem goede gympies mee of wandelschoenen.
Neem zwemkleding mee.
Neem eventueel oude kleding mee die je achter kunt laten, zodat je wat souvenirs zoals kristallen of orgonites mee terug kunt nemen naar Nederland.

Reissom 1010 euro p.p.

Het getal 1010 past energetisch bij deze Wonderland Retreat, omdat het je brengt naar een hogere vorm van liefde. Omdat we deze week werken aan expansie van je bewustzijn kan dit ook niet anders.

Aanbetaling: 222 via betaalink van Wise.
Restantbetaling 288 zes weken voor vertrek en 500 euro betaal je contant ter plaatse voor een aantal lokale kosten zoals vervoer en accommodatie.

Een interessante week

Natuurlijk gaan we volop energie- en schaduwwerk doen en gaan we aan de slag met diverse  activaties en bewustzijnsgroei in de liefde.

Een kleine groep

Deze achtdaagse retraite wordt gegeven in een groepje van maximaal zes personen.
Er zijn geen individueel afgestemde sessies, maar alle sessies zijn in groepscoaching verband.

Namasté B&B Events

Namasté B&B in Visoko organiseert groeps- en privétrainingen en retraites, met en zonder verblijf. Kijk onder ‘Evenementen’ voor het programma!

Namasté B&B

Boek vandaag online en kijk vast uit naar een bijzondere week in Visoko.

Details

Start:
1 September 2023 @ 18:00
End:
8 September 2023 @ 10:00
Cost:
€1010
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Bosnië en Herzegovina
Bosnia and Herzegovina + Google Map

Organizer

Namaste B&B doo
× Stuur een Whatsapp