Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leeuwenpoort Portaal Reis-vol

5 August 2023 @ 10:00 - 10 August 2023 @ 10:00

€777

Leeuwen-poort Portaal Activatie Reis

05-10 Augustus 2023

5 x ontbijt
5 x lunch
5 x diner

Portalen en Vortexes

Vervoer ter plaatse

Inzichten en intuitie

Snelle transformatie

N

Professionele begeleiding

De Leeuwenpoort en een Portaal Activatiereis gaan heel goed samen!

Portaal Activatie reis

In deze portaalreis ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld op heilige grond: de vallei van de Bosnische piramides, waar we op ontdekking gaan en ervaren wat de kosmische portalen en vortexes hier energetisch met ons doen.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de oudste piramide op aarde, de hoogste en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. Piramides zijn portalen bij uitstek en energiemachines.
Zie jij het al voor je? Hoe je staat op de top van de grootste piramide op aarde in een energiebeam die communiceert met de kosmos?

Een portaal is een opening, een kosmische deur, waar je doorheen kunt gaan, zodat je veel verder kunt gaan op je spirituele pad. Hier kunnen we makkelijker contact maken met hogere dimensies. Je zult zuivere inzichten en informatie ontvangen, rechtstreeks van de Bron. Velen ervaren na terugkomst uit de vallei van de Bosnische piramides doorbraken op elk mogelijk vlak in het leven: nieuwe wegen in relaties, werk, zelfliefde, grote reizen etc.
Een vortex is een verhoogde spiraliserende energie dat bundelt op een plek.
Een activatie is wat iets in jou (en in dit geval op deze plek snel) activeert of actief maakt.
Portalen en activaties gaan daarom heel goed hand in hand.
Snelle transformaties vinden plaats na een spirituele reis naar de Bosnische piramides. Als je de kennis ontvangt hoe je de piramides voor je kunt laten werken met welke activaties, dan geeft dat een hele andere dimensie aan je reis dan wanneer je alleen de piramides bezoekt. Het is tussen jou en de Bosnische piramides hoe en wanneer die transformaties plaatsvinden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de energie nog een aantal weken door kan werken en dat manifestaties supersnel plaatsvinden na terugkomst uit de vallei.
Ben jij er klaar voor om energetische portalen en vortexes te ontdekken, te voelen en met intentie de krachtige portalen binnen te gaan, die jouw spirituele mogelijkheden en potentie activeert?
Ontmoet mij dan hier in Visoko tijdens de portaal activatie reizen.

Ik ben Ira en ik woon hier in Visoko. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen en spirituele retraites te organiseren.
Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en als het weer helemaal kan, ook in India. Ik vergroot het bewustzijn van mensen, ben een echte ‘awakener’ en ascensietrainer. Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal.

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar in Visoko.

Je kunt naar Bosnië afreizen:
1) per auto (aanrader).
2) per bus
3) per vliegtuig
Overleg even met Ira. Ze kan de deelnemers eventueel met elkaar in contact brengen.

Het programma

  Dag 1:
Start Retraite. Het beste reis je de dag vantevoren vast aan. Na de retraite heb je nog een dag op jezelf indien je per Wizzair komt. We checken in in de accommodatie, waar ook mijn geliefde Petr met zijn groep zal verblijven. We beginnen de morgen bij de Ravne tunnels, een ongelooflijk netwerk van prehistorische ondergrondse tunnels, wat hoort bij het piramide complex in Visoko, waar je een rondleiding krijgt met gids en de fijne energie kunt voelen. Dit is een eerste rustige kennismaking met de energie hier. We drinken koffie en lunchen in de buurt  van de tunnels en daarna volgt in Namaste B&B een presentatie over het piramidecomplex en de geometrie in de vallei van de Bosnische piramides.

Dag 2:
Vandaag bezoeken we eerst de ongelooflijke excavation site aan de voet van de hoogste en oudste piramide op aarde: de Piramide van de zon. Hier ontvang je je eerste energetische initiatie.
We lunchen in een traditioneel Bosnisch cafeetje.
Daarna gaan we verder naar de top van de piramide van de zon. Hier is een ongelooflijk sterk frequentiepunt, waar het tijd is voor een activatie.

Dag 3:
Vandaag lopen we naar de piramide van de Maan.  Dit is een prachtige wandeling door de heuvels naar een magische plek. Je waant je hier in een andere wereld.
Na wat energiewerk en activaties, zullen we hier lunchen en mediteren.
Het is een goed idee om wat kleine kristallen mee te nemen, die we hier zullen opladen.

Dag 4:
Vandaag staat in het teken van de Tumuli en de Draakpiramide. We bezoeken kort twee tumuli (ovaalvormige man-made heuvels) en je ontvangt alle uitleg over tumuli.  We genieten van de mooie natuur en sluiten de middag af bij de Piramide van de Draak, een kleine maar eveneens bijzondere plek en portaal. In de namiddag is er een speciaal Leeuwenpoort Transitieritueel. De Leeuwenpoort is de meest krachtige poortdag om iets nieuws te beginnen.

Dag 5:
Vandaag bezoeken we de watervallen. Het zijn serieuze watervallen. Deze zijn gelegen in een prachtig oud bos, waar we vele kleinere portalen vinden in de natuur en kunnen zien hoe de mannelijke en vrouwelijke energie terug te vinden is. Watervallen zijn portalen voor zuivering.
Puur zuiver stromend bergwater heeft bijna dezelfde frequentie als vloeibaar licht.
Een weldadige verkoeling en zeer zuiverend voor je geest.

Dag 6:
Einde van de retraite. We sluiten af met het ontbijt. Indien je niet meteen terugreist heb je nog een dag de vrije tijd voor je terugvliegt naar Nederland.

Wat is inbegrepen?
De gehele begeleiding, entreegelden, vervoer zoals beschreven, vijf overnachtingen in gedeelde 2/3 pk, vijf keer ontbijt, lunch en diner.

Wat is niet inbegrepen?
Je reis van en naar Visoko.
Koffietjes en drankjes.
Uitgaven van persoonlijke aard.

Hoeveel plek is er?
Er is voor deze Leeuwenpoort portaalreis maximaal plek voor 7 personen. Aanmelden via info@namastecafe.nl Je aanmelding is definitief wanneer de aanbetaling voldaan is.

Wat is belangrijk?
Vegetarisch eten is mogelijk, vegan niet (eventueel zelf verzorgen).
Je dient goed ter been te zijn, we gaan veel lopen. Topconditie hoeft niet, maar wel goed ter been.
Neem goede gympies mee of wandelschoenen.
Neem zwemkleding mee.
Neem eventueel oude kleding mee die je achter kunt laten, zodat je wat souvenirs zoals kristallen of orgonites mee terug kunt nemen naar Nederland.

Reissom 777 euro p.p.

Het getal 777 past energetisch bij deze Leeuwenpoort portaal activatie reis. 777 staat voor Goddelijke begeleiding, voltooiing, vooruitgang, geluk en verandering.

Aanbetaling: 222 via betaalink van Wise.
Restantbetaling 555 volgt zes weken voor aankomst via Wise betaallink.

Je verblijft op een ruime gedeelde kamer in de natuur met douche en toilet. Er wordt hier tevens heerlijk voor ons gekookt. Indien je met het vliegtuig komt, kan er een transfer geregeld worden.

Een interessante week

Natuurlijk gaan we volop energiewerk doen en gaan we aan de slag met lichtlichaam activaties. Als deze eenmaal geactiveerd zijn is  je bewustzijn zo scherp, zo verruimd en helder, manifesteer je makkelijk en kun je multidimensionale ervaringen hebben.

Een kleine groep

Deze vijfdaagse retraite wordt gegeven in een groepje van maximaal zeven personen. Zo is er voor iederen genoeg tijd en aandacht.

Namasté B&B Events

Namasté B&B in Visoko organiseert groeps- en privétrainingen en retraites, met en zonder verblijf. Kijk onder ‘Evenementen’ voor het programma!

Namasté B&B

Boek vandaag online en kijk vast uit naar een bijzondere week in Visoko.

Details

Start:
5 August 2023 @ 10:00
End:
10 August 2023 @ 10:00
Cost:
€777
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , ,

Venue

Bosnië en Herzegovina
Bosnia and Herzegovina + Google Map

Organizer

Namaste B&B doo
× Stuur een Whatsapp