Tweelingzielen

 

Voordat men op de term ‘Tweelingzielen’ komt heeft men vaak al een heel proces achter de rug. Wat is dat toch met deze ene persoon? Waarom verklaart de hele wereld mij voor gek? Blijf ik van deze persoon houden en kan ik hem/haar niet mijn hoofd zetten? Waarom is het zo heftig tussen ons? Aantrekken..Afstoten.. Een emotionele achtbaan. Tekens van boven. Rare toevalligheden. Vele parallellen. Herkenning.

Meer en meer mensen hebben een tweelingziel ontmoet en/of herkend. De tweelingziel is meestal niet iemand met je meteen samen blijft maar die een grote transformatie brengt. Een relatie met de tweelingziel is absoluut mogelijk, maar wat de tweelingziel je eerst tracht te brengen is  hereniging met jezelf en de God /Godin in jou.

Ontdekken wie je werkelijk bent. Je tweelingziel ontmoeten betekent meestal dat er nog niet genoeg zelfliefde is.  Je tweelingziel ontmoeten is daarom het meesterlijk onderdeel van het ascensieproces, het collectieve Bewustwordingsproces.

Een tweelingziel-liefde ontmoeten zet je leven op zijn kop. Uiteindelijk wacht je geen andere keus dan keihard aan jezelf te gaan werken. Al je pogingen om samen te komen, gaan niet werken zolang dit vanuit behoeftigheid is. Al je pogingen in de 3D wereld zijn sowieso al gedoemd om te mislukken. Je wordt getriggerd in al je patronen en gedwongen deze uit te werken en om vanuit je ziel te gaan leven. Het vaak pijnlijke zelfbewustzijnsproces wordt door de tweelingziel in gang gezet en is onomkeerbaar.

En dat… is nu precies de bedoeling…

Wat is nou eigenlijk een tweelingziel? Hoe weet je of iemand je tweelingziel daadwerkelijk is? Ik help je meteen om een mythe uit de wereld te helpen, nl. dat de tweelingziel de enige andere helft van je ziel is. Dit is de grootste beperking die we onszelf op kunnen leggen. Ik spreek uit ervaring na twee tweelingziel-ervaringen.

Heb je bijzondere voorvallen, toevalligheden, dromen, tekens en/of signalen gekregen of meegemaakt, alsof iets duidelijk gemaakt moest worden aan je? En heb je hierdoor ineens je tweelingziel herkend? Alsof de schellen van je ogen vielen? En wat als je tweelingziel nu toch een andere keuze maakt en jij verscheurd achterblijft? Of als hij/zij in een relatie is? Welke moeilijkheden kun je tegenkomen? En wat is nu uiteindelijk het doel van zo’n ontmoeting? Hoe ga je verder?

Het geheim zit ‘m in de verbinding met jezelf en het verbinden met je tweelingziel op een hoger bewustzijnsniveau. Het is absoluut mogelijk voor Tweelingzielen om samen te komen in dit leven, maar het is geen ‘must’. Maar je moet aan het werk.

Eén persoonlijke simpele sessie met mij (tweelingziel consult, je mag het opnemen zodat het goed in kan dalen) van 1,5 uur, is eigenlijk genoeg om jou verder te helpen. Jou op het goede pad te zetten. Je zult voelen dat ik de waarheid spreek en de enige waarheid. Ik heb ook als alternatief een mooi online programma met e-book gecreërd die je je levenlang terug kunt kijken. De wijsheid uit dit programma is ook van toepassing op andere gebieden in je leven.

Meer dan 25 jaar heb ik mij verdiept in tweelingzielen en heb meerdere zielsverwanten en twee tweelingzielen mogen ontmoeten. Ik geloof niet in valse tweelingzielen, dat is ook een fabeltje. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren honderden weer op weg geholpen in dit moeilijke en pijnlijke proces. Vanuit al mijn ervaringen heb ik inmiddels een mooi online programma ontwikkeld en helemaal geupdate in februari 2020 met al mijn nieuwe inzichten en levenslessen omtrent dit thema: in  5 modules door het proces.

Online modules: Eerste Hulp bij Tweelingzielen

Een prachtig online programma bestaande uit 5 modules en een e-book van 63 pagina’s, geupdate in februari 2020, dat ik heb ontwikkeld door mijn jarenlange kennis en eigen ervaringen met zielsliefdes en Tweelingzielen. Ik ontwikkel mezelf altijd en deel mijn nieuwe kennis. Dus als je het programma koopt, krijg je automatisch de updates. Ik leid je door het proces heen zodat je weer grip krijgt op je leven, meer begrijpt en weer echt gelukkig kunt worden. Een ware transformatie. Klik hier voor meer informatie.

E-book Tweelingzielen

Deze vind je in de webshop. Het boek biedt veel waarde en inzicht.

Losse sessie (Love Mastery)
Ik geef losse sessies voor al je issues met zielenrelaties (karmische relaties, zielsverwanten en tweelingzielen). Je kunt dit inboeken onder Love Mastery:
Een losse sessie van een uur is 60 euro.
Indien ik voel dat we niet alleen het tweelingzielstuk in moeten maar ook aan het verhogen van het bewustzijn moeten werken, dan duurt dit minimaal 1,5 uur en dat is 75 euro.

Wat zeggen anderen over mij?

In december 2012 leerde ik mijn tweelingziel kennen. Het was overduidelijk en ik was overdonderd door het gevoel. Na de ontmoeting gebeurde er veel en voelde ik van alles ‘verschuiven’. In de zomer van 2013 ben ik voor het eerst naar Ira gegaan om mijn verhaal te doen en feedback te krijgen over het proces. Ira kon mij duidelijke adviezen en inzichten geven. Ze vulde niets in, maar legde de connecties tussen de gebeurtenissen en emoties, waardoor ik weer verder kon in mijn proces. In het najaar van 2015 ben ik weer langs Ira geweest. aangezien het tweelingzielen proces erg dynamisch is, geeft het me rust en vind ik het fijn om de situatie weer voor te leggen. Weer kreeg ik antwoord op mijn vragen en vooral vertrouwen in mezelf en de weg die voor me ligt. Ik twijfel er niet aan dat ik weer aanspraak zal maken op Ira’s kennis rondom dit onderwerp, want elke keer als wij in gesprek zijn geweest, is er weer een laagje van de sluier opgelicht. Dank daarvoor, Ira!

Laura

Superdank voor verhelderend en helpend gesprek gister. Ik voel me
opgelucht en bevrijd van een vastlopende gedachtengang.
M.B.

 

 

× Stuur een Whatsapp